Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mudro. Raspustit OHR, protjerat strance, nece u NATO jer isti znaci sigurnost. Hoce razoruzat bosnjake, naoruzat vojsku RS i onda pokolj pilica. E malo morgen krmeca glavo, nismo mi sisali veslo.
Bosnjo bi da ratuje po istoku
@_Thranduil_ bravo za komentar sve ljepi ujratko napisano
Milojko bre , jel ti ono beše pre par dana kod Strache-a , ... Kažu on ganjo ruske sumnjive šolde , pa još kazao da je Croatija smeće , a Srbija manje o ništice... I ti ono , jel te bre , s njim palamudio i tikve sadio ... Eeeeee ba-ja, ba-ja,...i ti ćeš uskoro da vidiš svoj neobjavljeni " video ".... i onda neće biti uopće važno šta je tebi zavjet , a šta ne...
Ovaj primitivac Dodik koji sramoti BiH treba da zna da kad BiH udje u NATO za godinu dvije on odlazi sa politićke scene.
alter dieser man gibt einfach keine ruhe
Đesi baja, ima li narod šta jesti baja? Ne bih rekao.Po Sarajevu bi se jebali za marku, srbiine penisjedniče u Sarajevu vas radi više nego u Banja luci jadniče
boze mene boli fizicki zbog toga sto si ti toliko retardirani prevaranat
NATO!!!! kome se ne svidja neka KREPA!!
Reko ti je Strache da ces nahebati😂
Narod ti nema hljeba jesti a ti drzis govor
Mile opet ces ti u Tursku na saslusanje ili u Rusiju pametujes puno nikad ti Švabo nece napravit fabriku ovdje dok je budes u NATO!
Ovo ste dobili Daytonom, sta se zalite sada?
Nivoi mjesnih zajednica se ne pitaju po pitanju vanjske politike. Ako ti šta nije jasno raspiši referendum na nivou države i sve će biti jasno.
ODLAZECI POLITICKI KRMAK!
Joj Mile neka te🙉
Nema NATO-a, nema kredita od MMF-a.
Jedini razlog što velikosrpska stoka neće u NATO je što se nije odustalo od razvaljivanja BiH.
A sta Komsic kaze duduk nepitas se ti sam idemo u nato i tacka 😜😜😜😜