Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah razola i tebi bajrambarećola.
Umjesto da se brinemo o tome sta je koji politicar rekao i porucio, bolje bi nam bilo da posjetimo i obidjemo nane, dede, komsije koji nemaju s kim ili nisu u financijskoj mogucnosti da provedu vjerske praznike. Svaki vjerski praznik poziva na to. I Bozici i Bajrami. Budimo ljudi prije svega.
Hvala Milorade
LJUDSKI JE CESTITATI PRAZNIK,ZA POHVALU
Nemoj nas ti ni na sta podsjecat majke ti, povraca mi se od tvojih izjava!
Dodik preso na islam😁
Hvala , zdravo bio . Nek na tebe Stvoritelj spusti milost i ukaze na pravi put. Amin.
Tako radi pravi presjednik Republike Srpske!!!
Mom komšiji Adilu srećan Kurban bajram i da ga slavi još 100 godina Elhamdulillah
E,vala lijepa cestitka ako iskreno mislis hvala ti..nesto ce se krupno desiti ovoj zemaljskoj kugli jer nam komsija cestita Kurban Bajram prije Bakira..
stize MMFova kinta
Hahahahahaha,dolazi nam jesen pa se medo pofinio?
Koji paradoks i apsurd.
Kad to bude donosilo pare, dodick će preći i na islam.
Dodikova familija je prije stotinjak godina presla sa katolicanstva na pravoslavlje. Tako kazu mjestani tog sela kod Glamoca gdje su Dodikovi zivjeli.
Jedno govori, drugo misli, trece radi
@pisces Eee taj na Kovačima gleda travu odozdo!!!
Toooo precedniče. 😂😂
MERABA I TEBI