Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsic i Dzagerovic su napravili pravi potrz i samar dali upravo seoskoj varalici iz Laktasa
Nedolaskom su te pljunuli u sred face pred jaranom a sad lagano odkasaj prema šumskoj
Dokle ovaj tip treba da rusi ustav pa da bi SIPA reagovala???????
Oooo vidi mu gloovee
Glupi seljak skontao da Lavrov ispadne kolateralna šteta u njegovim seljačkim smicalicama.😂😂😂 Evo zašto seljaci ne mogu dobiti drzavu. Nikad nije bilo niti će biti.
Kako to da ga ovi ne primiše, a Turkovićka ga primi. I to na stražnja....vrata. u ovalnoj...sobi
RS (Radovanov svinjarnik) i genocidaši iz tog zločinačkog zapečka na respiratorma zajedno sa svojim primitivnim traktoristom i tupoglavim idiotom kao i svi njegovi čmaroljubci.
Dobro je da se je sastanak uopste odrzao na nivou ministara, sto tako i biva u svijetu diplomatije. A sastanak si ti dobro zasro pa nemoj davati besmislena pojasnjenja.
Ponesi zastavu Milorade.Cini mi se da sanja sada zastavu BIH Milorad.Covjek zavalio i Lavrova i sebe i Covketa u naletu ega i svoga nacionalizma.Hahaha
Hahaha, najzad su i njemu dohakali. Ovo je bio majstorski potez, vjerovatno odobren od strane USA, da se malo Rusima i Srbiji skrešu krila. Pa šta misli ovaj Lavrov, dolaziti u posjetu mjesnim zajednicama ili državi BiH? Odlično, najzad pravi potez.
vepar dodik zna sve to gofno rusko i njegovi intresi nehebu nikog a omalazavat nikog nece, nek se hebei on i putin diktator
-Netrpeljivost prema Rusiji? Ne. To je politika. Saradnja s Rusijom ce se nastaviti. -Mogli su Lavrovu reci direktno. Ne, Dodo. Nedolazak govori vise od rijeci. -Nedolaskom, smijesni na politickoj sceni. Ne, Dodo. Svjetska scena ce prepoznati krivce za skandal.
odpepaj u skokovima i ti i tvoj sibirski eskimo!
Ovaj mi Medzed ide odavno na zivce mamicu mu cetnicku
Republika Bosna i Hercegovina
"Ono za šta bi meni trebalo nekoliko sati da ministru spoljnih poslova Ruske Federacije objasnim o BiH, Komšić i DŽaferović su pokazali svojim nedolaskom na sastanak. Ako su mislili da time omalovaže jednu svjetsku velesilu ispali su smiješni i pred svojim narodom i pred svjetskom političkom scenom", istakao je Dodik komentarišući nedolazak Komšića i DŽaferovića na saasatanak ruskim šefom diplomatije koji boravi u zvaničnoj posjeti BiH.
Dodiku samo pertle iz ruske guzice vire