Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednom kad ste nam pokušali dirati u Krajinu, vratili ste sa traktorima!
@AlijaOtacNacije joj boze odmah ti na rat i devedesete, covjek radi ono sto bi i nasi trebali da rade, a to je da stitis vlastiti narod, lako je iz sarajave trabunjati o ovome, zasto nije postavljen ministar sigurnosti iz usk, a da, tamo sda vise nije na vlasti...
@AlijaOtacNacije nisu bas svi, i u hrpama na kamionima su putovali
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
meni samo nije jasno - ako dodik ima pravo po svim konvencijama da migrantima onemoguci zadrzavanje u rs-u odnosno da ih pokupi sve i deportuje do granice usk kako onda nas bakir nema pravo da ih sve pokupi i vrati na granicu sa srbijom odakle su dosli? sta radi bakir osim deklarativne borbe za drzavu, gradjane i sigurnost te podrske sebiji kao najmenadzerici?
Pa sto Dodik dozvoljava ulazak migranata iz Srbije?
Jebe Mile ne vadi
Ko se sjeca odreda EL MUDZAHID njemu migranti nisu mrski.Samo su oni vratili šumnjacima istom mjerom . Allah ih nagradio
covjrk je apsolutno u pravu. BiH nije trebala dozvoliti ulazak migranata, a pogotovo ne u Krajinu kako bi SDA uzela pare od zapada za njihov smjestaj. Bakire kuci ih vodi, zlo mi je vise od vase nakaradne politike.
Je li reis rekao da su oni naša braća? Je li im Šefik pozelio dobrodošlicu? Pa brate šta sad ima Dodik sa tim? Na stranu što je lopovcina i sve ostalo. Od početka su bili protiv prijema imigranata a mi slušali Mektica kako nema imigranata skoro nikako. Eto ga, naplata. Je#$%e se sada.
Pa bolan BAKIRE 100 praznih sela srpskih po federaciji samo kampove redaj junace
A jel bgt Dodo? Kao digao bi se cijeli svijet na noge da RS zabrani da se iz FBiH tamo prebacivaju migranti. Debilu, upravo to i radite, ja koliko znam i djelovi RS su na granici sa HRV, pa ih FBiH ne prebacuje na vasu stranu. A zasto? Zato sto ne date. Ja ne razumijem kako je ovaj covjek toliko glup...
Naoružati ih i pokazati im tamo je RS, tamo vam je put...😉
Neče oni ni u manji entitet ni u bihačku krajinu več u Hrvatsku i dalje, ali Dodo ima stečene traume od Hrvatske pa ne smije njima prebacivati!
Ma mamu ti ja kretencino
RS nije htjela nikakve pare od EU da pripazi migrante niti je u talu sa ambasadorom Pakistana tako da salje migrante na pravu adresu. Krajisnici bi trebali sve to pakovati u autobuse i slati za Sarajevo jer tamo su zavrsile pare.
Pa odakle su izbjeglice u rs-u , zasto ih ne vrati tamo odakle su dosli- najvjerovatnije iz srbije!!!! kad vec glumi facu!!!!
Nema labavo, dosta se ovaj bosnjo pravoslavni uzdigao.. Samo nazad vracat hihihi
Da li je Šefik Džaferović još uvijek aktivan? Šta on kaže? Da li on osjeća ikakvu potrebu da poduzme nešto? Molim bošnjačkog člana Predsjedništva da počne raditi svoj posao.
Samo ih vraćati nazad u manji BH entitet, ko ih ne vrati krivična odmah!