Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne brini se za regularnost izbora... Svakako je Snsd-oca firma štampala listiće, pa nema razloga za brigu. Osim toga, ako izgubiš od ovih paćenika iz SDS-a ne trebaš se ni baviti više politikom.
Memo vidi mu glave...
nekako je p i c k a s t sa ovom kampanjom,osjeti se strah,izgubljen je,nejasan!! bit ce karan nakon izbora :)
najava da nece priznati rezultate izbora... sjetite se prvaaaka u oktobru !
Kako će bit REGULARNI, jado JADNI, kad si ti u svoju kampanju upregnuo komplet radio i TV RS. Pa sramota je koliko očigledno agitiraju za tebe i tvoje. Jedini zaključak je da si se dobro SASRAO i PRIBOJAO za rezultate pa ćeš sad na sve načine dodatno zaluđivat već zaluđeni narod. Kod tebe je sve po onoj " TKO O ČEMU, KURVA O POŠTENJU " !!!!
Milorad Dodik i SNSD dogovorili sa Lagumdzijom SDP, Radoncicem SBB, Komsicem DF, da poslije izbora pristupe "ustavnoj promjeni BiH" gdje bi se dogovorila podjela BiH odnosno njeno unistenje...
...nek si ti "nestranački" :)))
danas je tesko biti, ali eto ja uspjevam
Mile ti si vec sada pobednik..srpski narod u RS-u i Srbiji je uz tebe,cini se da u istoriji nismo imali boljeg drzavnika,vizionara i predsednika.Ne sumnjamo da ce tvoja pobeda na izborima biti ubedljiva i velicanstvena
...sad ti se nikola pašić grohotom smije :)))
commi..kljucno je ono ``cini se``..jos nije donesen konacan sud ali Mile ide ka cilju :-))))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...tako je, care...nemere ti niko zabranit da imaš 120% glasova :)
Šta ti je Baja.
Bit ce sve regularno ali po vasem, u to ne sumnjam