Komentari (341)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voljeli ga ili mrzili, činjenica je da čovjek ne da na svoje i tačka. Dok u Federaciji bliskoistočne mudonje bodu, pljačkaju i terorišu narod na ulici, a od Riđobradog ni slike ni zvuka.
@Xabaras88 Ridjobradi je uzeo pare u tome je maher...
Dzaba podvaljujete Baji i pokusavate ga slomiti, nema od tog nista. On upravlja svim procesima u bosni i pita se preko svojih poslusnika za sve u bosni. Nastavice da vam radi sta hoce i klepa pare za sebe a vi cete biti junaci protiv Baje samo na tastaturi ha ha ha
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Svaka cast Mile, kratko i jasno. Jedva cekam da dodje Stanivukovic, on je tvrdji chetnik od tebe.
Dzaba podvaljujete Baji i pokusavate ga slomiti, nema od tog nista. On upravlja svim procesima u bosni i pita se preko svojih poslusnika za sve u bosni. Nastavice da vam radi sta hoce i klepa pare za sebe a vi cete biti junaci protiv Baje samo na tastaturi ha ha ha
Ne volimo ga, ali je upravu ovdje. Ne trebaju mu Selmini problemi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nisam te ljubitelj al ova ti je na mjestu a onaj ridjan je uzeo i sad narod nas ispasta
Nista novo
Prvi put od mene podrška za Dodika! Nije ko naše glavonje,jebo narod daj ti nama eurića u padže'
đe je ikona Milorade
Mogli su I'm hotel sa 5 zvjezdica izgraditi sa 88 miliona ljude drze na ledini..
Prica o neizlasku vojske na granicu je izgovor za nerjesavanje migrantske krize. Hrvatska vojska ne cuva hrvatsku granicu, a njihova granica sa nama je duplo duza nego nasa sa Srbijom i Crnom Gorom.
Ovi nasi ujguri treba da se ugledaju na Dodiku.
Prpa ga uhvatila
Pa šta će ti centri kad imaš malocu
Posteno
Lijepo je rečeno da nuje BiH dobila pare , već su pare potrošene u BiH navmigrante i razne organizacije koje se bave njima. Država od toga nema bukvalno ništa do beskonačan izvor problema. Od Milorada bi bilo pošteno da kad već ima takav stav o migrantima da zatvori istočnu granicu.
Dodik ima pravo da neda migrantima u rs. Ali bi trebao dozvoliti da se pojaca zaštita istočne granice. Ako ne onda im vraćati migrante nazad.
Bravo Milorade. Jos kad bih u Federaciji imali ovakva muda pa nek prave centre u Nemackoj, Francuskoj itd.
Vodite ih u EU, samo migranti dolaze preko rs-a u federaciju, staviti punktove i vraćati ih u rs drugaćije ne ide ili neka EU pritisne Laktašenka.
Hoces da kazes da su malo ponudili pa se cjenkas. Ispadnes lola. A pricu da ti neces novac da uzmems je tesko povjerovati. Sve zavisi koliko imas u kasi. Al tebe boli briga kako koji dan jer drzavne kse su praznije a tvoje licne su ocito pune. Ti zaplaces tek kad se zaprijeti blokadom tvoje imovine