Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim klix da u interesu svojih citaca zaista smanje teme u kojima dominira ovaj covjek necovjek
Sarajevo je i glavni grad entiteta RS tako da njemačka ambasada u Sarajevu obrađuje zahtjeve svih građana BiH pa i onih iz dva entiteta...vidim jutros jednu pravoslavnu porodicu iz Banja Luke kao grčevito stoji u redu za vizu. Upitah se sa čovjekom, žao mi što ide...kaže svi koje zna su već otišli za Njemačku, vrlo malo ih ide u Beograd.
@BlueComment2 svidja mi se kako pricas o raspadu drzave u kojoj zivis, ili mozda ne? Mozda si otiso pa sad za sendvic pises o "muslimanima". Necete vi nikad prihvatit cinjenicu sto niste Bosnu za sebe prisvojili.
Ako je tačna informacija , zar nije u stvari prvorazredni skandal u tome što Amerikanci tjeraju tovljene krmke iz tužilaštva da rade ono za što ih država tj.građani plaćaju.
pa kako moze odustati? sta sad da kaze puku? on je svoju karijeru zavrsio i niko ga nece nazad. sve sto moze je jos malo gurati naprijed u nadi da ce se nesto desiti i neko mu ponuditi slamku spasa. u bosnjaka najveci, mozda, po obicaju.
E da ima ko da kaže da si lopove htio šume i polja sa Bih da maneš na RS skonto da ne ide pa se pritajio
I ja bi bio nesretna vlašina da znam da je USAID obnovio desetine škola i bolinica a RUSAID ni jednu. Ali pošalju bar 20ak bajkera za 9 januar. To je važno.
Nasta spade Srbadija Boze dragi.Pa Srbi su dali toliko dobrih naucnika knjizevnika velikih pjesnika i svega drugog a spadose na poluprimata koji ih vucara po kafanama i satorima i pravi od njih neprijatelje prema svima.Sta se to desilo sa Srbima nikome vise nije jasno.Ovaj lik od njih pravi da ne kazem sta i samo ih zavadja protiv ostalih naroda.
Vlasi su Srbima topovsko meso. Srbima se nije desilo ništa. Žele komad Bosne a vlasi su tu da želje ispunjavaju!
Što u tekstu ne navodite konstruktivne ekonomske projekte koji su bili na temi, što uvijek samo o "secesiji" dramite?
Mrs majmune
A po kojoj logici bi odustajao od sprovođenja ustava, ne kontam? Jel Ashdown odustajao dok je rušio taj Ustav siledžijskim metodama prenosa nadležnosti?
Sklonte vise ovog lika sa naslovni strana, jer ne govori nista pametno, nego naprotiv zabrinjavajuće i izaziva nemir kod većine stanovnistva...sve svoje radnje pravda narodom i da je u ime njih. Ko misli tako neka mu ga, a njegovi su džepovi puni
Trpajte govna više u ludnicu.
Dodo care samo nastavi, da se konačno raspadne ovo čudovište od države...
Nada se junac da će Rusija zakuhati sa Ukrajinom pa da se oči EU i SAD skrenu na tu stranu a da on izvuče pakash .
Klixov glavi urednik Osmica na aparatima.
"Republka Srpska nema nijedan plan da izvrši secesiju..." to je tačno ali imaš ti. U biti, nemaš ni ti plan, ti si samo Project manager onoga što je davno nekad pokrenula SPS i ubacila u srbijansku državnu politiku da zvanično provodi jer je prava Srbija u biti vjerski orijentisana zajednica u kojoj vlada Crkva i postavlja svoje managere...obrijane, elokventne, sa kravatama...međutim, srećom napravili su i grešku koja će ih koštati projekta.
Ide Mile u aps. A sve zbog kupovine vile u Beograd..
Pravoslavni Bošnjak je zaheban!😜