Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta njega briga. On je svoju djecu obezbijedio...
Vidoje je li to provjerena informacija iz pouzdanih izvora (čitaj: izvora bliskih nadležnim policijskim agencijama) ili je to samo tvoja (kao i moja) pusta želja? Pitam jer komentari na ovom portalu uglavnom funkcioniraju po principu mahalanja i priče "rekla-kazala".
Vidoje iz tvojih usta u božije uši. Ako Zdravko Krsmanović bude vodio SIPU, to će stvarno biti velika promjena nabolje, naravno pod uslovom da se to ostvari. Ali pošto se u Apsurdistanu za svaku sitnicu, a naročito za tako krupnu stvar pita kurva politika, da bi Zdravko profesionalno i odgovorno obavljao svoj posao, mora se ispuniti nekoliko preduvjeta: 1) da ga političari puste da radi svoj posao kako najbolje zna i umije, bez pritisaka sa strane (što je malo vjerovatno, jer dira u osinjak i ulazi u samu srž kriminala i korupcije kada počne hapsiti najkrupnije ribe). Najbolji ti je primjer Mirko Šarović kao neko ko je počeo raditi ono što mu je ustavna i zakonska obaveza (zaštita domaće proizvodnje), ali je naravno ubrzo smijenjen jer je time počeo zadirati u velike igrače i talove sa lobijima, 2) da ga u cijelom tom procesu podjednako uspješno prati Tužilaštvo (što je opet malo vjerovatno, jer smo svjedoci kako im brzo padaju optužnice na sudu), i 3) da ima podršku javnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
tebe vise niko nista ne pita
oN SE UTALIO SA ŠĆEPOM, zLAJE NEMA, PA ĆE SADA DA " ŽARE I PALE" PO KAFANAMA - IZ pARLAMENTA UTEKOŠE KA SOKOLOVI SINJI.
Od Mileta se ništa ne očekuje - da on očekuje!
SA MILETOM NA SIGURNOM PUTU BRATA PUTINA...CELA BIH JE BEZ MILETA OBIČNA KARINA...A KOJI JE I TEBI QURAC MILE IDI I REŠAVAJ TO PREKO AMBASADE RUSKE I POČNI DA RADIŠ KADA NAS JE BRAT PUTIN IZNEVERIO...NEMOJ SADA I TI DA LICEMJERIŠEŠ,NIKAD NISI ĆUTAO A SADA OĆEŠ...E NEĆAŠ NI SADA ,ČUO SI DA JE iVANCOV REKAO DA JE BUDUĆNOST BIH RUSIJA I ZDRAVO...ZOVI LIKA ,DOGOVORI SASTANAK I POZOVI BRATA PUTINA DA DOĐE U SARAJEVO I BANJALUKU I DA SE KONAČNOM SUSRETOM POSEREMO NA EU I NATO KOJI ZAISTA RUKU NA SRCE NIJE NA PAMETI NIJEDNOM SLAVENU...S VEROM U BOGA I INSALLAH IDEMO NAPRIJED
BH srbi su podanicki i izdajnicki narod koji je uvijek sve cinio i radio za korist Beograda i Moskve a na svoju vlastitu stetu.Samo krmad to ne kontaju, 1995 im je i beograd i moskva okrenulu ledja kad je trebalo na traktore, a 4 su ih godine dotad napuckavali i obmanjivali...tako isto radi i Mile,sad ga Putko napuckava a ostavice ga ko cigance na autobuskoj stanici
glavonja zna kako funkcioniraju oni na vrhu kojima samo ovako odgovara briga ih za narod, sve ostalo je u sluzbi zavadi, podijeli pa vladaj
Šta njegovo prezime znači na engleskom? Radikurić?
Na engleskom ne bih mogao tačno da kažem, ali na ruskom označava debila, čovjeka zaostalog u razvoju.
...reče Dodik budućoj dijaspori
Ko te j.be kretenu glavati! Ti si sve manje bitan, a interesantan nikako.
Čovjek je makar iskren. Mislim da bi i mi u federationu više cijenili da nam naši banditi kažu istinu u lice, kako god ona bolna bila, nego da nas farbaju svaki dan.
al zato laktašenko ima napredka krmak je svakim danom sve veći i deblji a njegovi birači nemaju ni za kifle
Tri slova: M M F! Pitam se šta ćeš kad ti M M F zavrne pipu, jer su te odavno okarakterisali kao najvećeg neprijatelja EU intergracija BiH. Ne može on blokirat BiH koliko EU može učiniti život jadnim građanima manjeg entiteta. Dodik će i ukinuti RS.
Kako sam citao u jednim novinamoa 'Dodo od jacanja autonomije do financijskog pada' :)
Mene vise interesuju vasi komentari nego ovo sta je on izjavio! Nisam ni procito!
boli tebe k. Dodiče za nas obične smrtnike, ti i tvoja famElija ste odavno u EU...
Kako će očekivati kada je svjestan da će lično svaki napredak opstruirati.
Bit ce napredka kada ti i tvoji smradovi napustite BiH...