Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@milokliz sklizne ti ga mili dodik u suppak pedderu. da bog da ti okopavali bastovani mamu za sedam dana. A ja joj se popiso na grob :)))))
NACISTA i FASISTA,lopov i hegemonski planira UNISTENJE drzave Bosne i Hercegovine! Ovaj na slici radi za genocidnu ideologiju NACISTICKE FASISTICKE genetski ciste srbske izmisljene nacije!Dal BIH-a ZNA da genocidnu tvorevinu snabdeva rusija oruzjem i logistikom za rat krvava rusija?Dal se neko u BIH-iiupit\'o gdje su otisle vise strotina miliona maraka sto ih je pokr\'o? BiH4EVER!
Ti genocidni fasisto i lopove nisi dostajan ni cipele ocistit LJUDINI Mesicu! On je za te IZMISLIO sve! BiH4EVER!
@coco Magare lojavo, okopavaće tebe baštovani.
@coco Magare lojavo, okopavaće tebe baštovani.
Staviti Mesica za predsjednika predsjednistva!
@Dodik duduce podudlaj ga Sarajevo-x-u , dud,dud, ojdo do do do valjal im kurrcina ha? ma dobro je za hajvana kakv si ti, sta se zalis jebbote.
Ubiti genocidno dubre, ODUZETI STECENU IMOVINU, prdekana sa jadom dabicem.
coco cockaj mi ga ! cok cok coke coke cok
Legalno je i drugim da te pljunu lopove.