Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix vrsi strasnu propagandu svadje u ovoj drzavi... pa jel morate vaki prdez koji naprave prenijet ne bi li smo se svadjali zbog glupana. ne interesuje naaaas, napravite rubriku u koju se mora uc i procitat ovo, nemojte da nas ovi naslovi truju htjeli mi ne htjeli
Nas interesuje. Super je Klix.
zenny,mi se ne svadjamo sa vama,mi se samo zezamo,veruj mi. Citam komentare i vidim da Srbi i Hrvati se samo zaj....sa vama.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
To sto si ti citav monolog posvetio Izetbegovicu i stranci SDA puno vise govori od onog sto ti u stvari govoris.
Istinu je rekao krmak, ne zna se ko je gori - ili Izmet begovic Kakir ili ova pogana, krmska mrcina. Dodati jos onog krivoustog pedera Covica i na kolceve ih nabiti.
Možda je Bakir idealna, ali nije veća od tebe!
Bakirova ćerka udata za srbinom pa zato on prelazi preko ovog sve preko ratnih heroja i sehida i sebija tu ima uloge ne da mu da mrdne. Malo pročešljajte i zato cete vidjeti da je ovo istina i zato on popusta srbima u dosta stvari . i cak je rekao da nece tuziti srbiju za zlocine koji su pocinili na prostoru BiH nego ce na kraju ispasti da je samo ispao građanski rat ..
пуфффффффффффффффф шта вам ради овај додик..... јаааааааааааааааааааааааааааоооооооооооооо вехабије
jedan sanja sarajevo drugi se sveti u ime babe treci suti i kupi sto moze a cetvrti narod ispasta citava poenta politike bih
da i mi imamo Dodika do sad bi bili nacija a sa Bakirovim lopovima smo ko Hirošima.
Kastrir'o te bake.
Dobro je rekla Cenićka, Dodika treba samo na ignore i nema ga nigdje, neka laprda sam sa sobom.
Trebao je nesto reci i o mome i svome clanu Predsjednistva Ivanicu i o tome sta entitet RS ocekuje u Novoj Godini i kolko je propao u ovoj.Ovo je isto kad ti cura koja se udara sa svakim prica kako su i ostale kurve da bi sebe opravdala :-)
U pravu covjek, jedino za SZP nije. Ne podrzavaju ni oni njega, nego ih ucijenio sa njihovim ratnim i poratnim potrfolijima. Nestali odjednom iz tuzilastva a i sa vecine medija. Od Saske iz Hadzica, do Prnjavorskih kumova iz SDS-a koji su poslije rata DM kešom kupovali 200-300 slepera iz Scania-e, sadnje plantaza vutre oko BL itd.
sva trojica misle isto, sastali se u kafani dodo i bake kazu sve super postogli su dogovor dva dana kasnije ovaj radi na danu rs, samo zavadjaju narod
Duvaj ga i dalje
Hebem mater i jednom, i drugom
ISTI SU,,,,DODIK ZRNO GORI
Da Bog dragi pozivi nama našeg Dodika. On više radi za nas Bosnjake nego svi bosnjacki politicari zajedno. Al eto, opet mi je zao srba iz RS-a.