Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rudonja na aparatima!
ebo ti on mater a ti njemu
Dodo je dobar posto vodi bas onu politiku kao sto je Karadzic vodio ali ovaj put nema JNA i svo naoruzanje iza sebe. Sad je jos bolja situacija posto je cijela Rusija iza dode i ima da nas pomete za sedmicu dana uz pomoc putka.
ja cim vidim ovog Dodika , muka mi bre bude ! Lik je smesan do bola
Ovog majmuna neko mora zaustaviti prije nego sto izazove rat.
Eto ti jesi neki faktor mora se priznati al da mi je samo skontati jesi li išta normalno reko ili uradio za sve ove vrijeme na vlasti.
cetalji ....na ravnu goru..... tamo vam je mjesto, dodika vodite...!
INcko je samo zabrinuto odmahnuo glavom i nastavio pisati izvještaj od milion dolara...
oho ti se sad Dodo od UEFA-e...
Čuj Republika Srpska dostavila "svoj" izvještaj o stanju u BiH???? Republika Srpska pravi referendum hoće li cijela država BiH u NATO??? Pa zaista mi nije jasno ko više podržava majmunarije ovog čovjeka i po čijem on više diktatu radi jer ovo je zaista prevršilo svaku mjeru. Upututi konkretne upite Vijeću Evrope i Parlamentu EU o tome da li oni zaista namjerno drže status quo u ovoj državi i ispamećuju nas i da li će ovaj bahati zemljoradnik konačno na smetljište istorije. Ovako više ne može!!!!
...milo ronhil tik taka mu vlast TIK TAK TIK TAK...kad ga ameri zavrnu za šiju kmečat će ko krmčić...
Heheh..Sto ga kuraz drzi jos iz Moskve, konta kad Putin kontrira sto i on nebi.
vas dvojica mozete pod ruku ... u zatvor
Iako Dodik samo mlati bezveze,moram priznati da je u pravu kad OHR-a ta organizacija vec odavno nicemu ne sluzi u BiH sem sto je sudija djeci na vlasti pri prepirkama. Inciko samo radi ono sto mu se naredi i covjek nije nicemu kriv. Mislim da je OHR-u vrijeme da ide to misle i gradjani u Federaciji.
Da, treba ili da radi nesto ili da ode. A ne ovako samo sjedi i oglasi se mjesecno da je "zabrinut" i primi nekoliko desetina hiljada platu za to. Nasi politicari primaju platu za nerad, ali ovaj ih je sve nadmasio, a trebao bi da bude primjer. Ja znam da on ne moze djelovati kao Pedi Esdaun jer je Pedi imao nato za ledjima, a ovaj nema nikog da sprovodi njegove zapovijesti. On i kad bi uveo neka bonska ovlastenja to niko nebi postovao jer nema natoa da sprovodi kao sto su pediju pomagali. I zato se ucutao kao mis. Ponekad se oglasi da je "zabrinut" i gotovo. Ali ako nema vise moc cemu onda sluzi. Neka ide ako vec ne radi nista.
Nemaju oni ovdje sta raditi njihov posao je da uspostave mir,kod nas je mir od 95te.Doticni izgubili orjentir.
Hajde dodo opali jos jednu izjavu pa da se malo nasmijemo, mislim ono da roknes nesto poput ma ja cu ga licno smjeniti ako ne ode iz BIH...
cojek je tu da mlati paru i nista vise
I navija za BiH :),malo malo eno ga na stadionu :)
Inzcko je ustvari SDA haha!