Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Historijska teznja srba je da pokusaju sakriti svoje zlocine i genocid! Historijska teznja srba je da pokusaju izjednaciti borbu ArmijuRBiH i vojsku rs, legalne organe vlade u Sarajevu i zlocinacke organe sa pala, koji su danas u Haskim celijama! Ali, kuVac!!!
Jedan dan kupi oruzije, a drugi dan prica o pomirenju. pffff
Izdajnik srpskoga roda .... Pogan prodana ☝️ djubre prodano ☝️
Dodik obećao ustupanje čmara svojim glasačima na 24-časovno lizanje...:)
duzni ste nam ostali vlasi , a dug se mora vratiti !! oko za oko ...
Kad srbin filozofira, a u stvari se radi o patoloskom lazovu koji sve iskrivljuje pogotovo u danasnje vrijeme kada su isplivale istine o laznoj mitomanskoj proslosti.Pomirenje po srpskoj mjeri je da pobiju sve oko sebe a da im drugi oprastaju!
@lale gator ne lupaj poture, da smo htjeli ubijati sve oko sebe vas nebi ovde bilo jos od 1862.
silni ste naoruzani do zuba protiv golorukih, kako prodjoste u zadnjim ratovima??:)))htjeli ste ali ste piqkice cim neki zarezi a kamo li uzvrati!
Mrš Lopovčino jedna i ti i svi tvoji Pampers Mladicevci sa okolnih sela , crkotinjo !
Laktašenko, tebi je već zadnje zvono odzvonilo. Kako god i štagod, Bosna se nemože raspasti. Uskoro ćeš imati i potvrde iz Bečkih i Istanbulskih arhiva. A onda će istorija BiH biti ne po lažovima i agresorima iz Srbije i Hrvatske, već po istini! Tako da iza tebe ove godine neće ostati spaljena zemlja kako se trudiš, a i pajdo ti Čović! Smrt fašizmu sloboda Čovjeku i narodima!
@alejalipa92 istina je da je Bosna prezivjela nekoliko carstava. Ali je istina i da Muslimani tzv Bosnjaci nemaju nista s tim. Srbi su sa Balkana protjerali i Turke i Austrougare i Nijemce, muslimani koji u tim ratovima nisu nosili okupatorsku uniformu su se krili u svojim sokacima i cekali da vide ko ce biti jaci i kome ce se prikloniti.
@KrajisnikPrgavi ali to nije iznenadjenje, genetika se ne moze prevariti, muslimani na balkanu nisu nista drugo nego potomci onih slabog karaktera srba koji su primili islam u zamjenu za komadic zemlje
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Iskreno da li je i jedan novinar pitao ove politicare zasto oni u “ime naroda” govore kako narod ne zeli da zivi u suzivotu? Posebno srbska i hrvatska politicka elita zagovara nemogucnost suzivota.
Pa ko hoce da zivi sa nekim koji te mrzi iz dna duse i koji bi kad bio imao priliku odma bi te protjerao u smrdiju ili kurvatsku ili ubijo. Ajd reci sad.
vratiose.. .jest vala mi smo bombardovali i zagreb a pogotovo beograd, ko mrzi zapisase u krscanskom haskom sudu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj nece da se miri ni sa kim, pa nece
Izvini Duduče samo su vaše velikosrpske historijske težnje da otimate teritoriju druge države,a u tu svrhu vi bošnjaci pravoslavci ste i posrbljeni od prekodrinske velikosrpske stoke.
@novibosman345 de poturico srpska ne sramoti se
...k nozi posrbljeno pseto.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"On je rekao da je narode u BiH, nažalost, historija natjerala i dovela do toga da nikada, u bilo kojem historijski važnom trenutku za ove prostore, nisu bili na jednoj strani, već su uvijek bili u sukobu" e ovde je jedan od kljuceva, jedan narod je ginuo i protjerivao okupatora oslobadjajuci Ove prostore, dok je drugi narod ginuo za okupatora i ubijao, i to tri razlicita okupatora kroz istoriju. I sad Taj narod koji je bio uz okupatora svojatava citavu BiH sebi. Teski apsurd.
o cemu to ti tzv bosanski srbi tj. vlasi su svesrdno pomogli turcima da okupiraju Bosnu zbog cega su imali poseban povlasten status kod njih, nakon toga jedini razlog zbog kojeg je terorista Gavrilo ubio trudnu zenu je sto je Srbija htjela da pripoji Bosnu ali ih je Austrija preduhitrila. I zadnje najveci procenat vlaha je bio u kolaboraciji sa nacistima da bi nakon proglasa izbjeglice kralja skinuli kokardu i priheftali petokraku. Guslarske pricaj negdje drugo.
vratiosekorijenima - Vratio si se ti fašizmu i što je još gore nečemu sa čim Bosna neme veze. To je vračeniće, da Srbija u Bosni nikada nije imala ni komad teritorije, niti je Bosna htjela ikada da pređe Drinu i napadne Srbiju. No velikosrpske ideje poslije prvog svj. rata su pokazale pravo lice srbijanskih velmoža i političara, isto to i 1944, a onda 1992, sa svim atributima terora i genocida koji je Srbija sistemski uradila. A velike Srbije nema - ostala bruka i manja Srbija!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta reci kriminalcu teskom milione, njima ni sudovi ne valjaju pa naravno ne moze ovim haskim mnogo manipulisati.
Na Bjelasnici Kanton Sarajevo organizuje Predavanje na temu korupcije. Uvodnicar generalni sekretar SDA,Amir Zukic.
hoce li opet krst stavljat na zlatiste prije izbora
Nemože se stavljati ništa na Zlatište - to je sada vlasništvo Arapa. Mile im prodao!