Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko se ljuti, upo mu kruti.
Jo se ljuti eno mu u ….
napušiš se Željku i ostalom narodu koji je glasao za njega
E moj mile kako si mogao pobjeci od govora cetnickog unuka jer po fizolofiji stvari vi zastupate iste interese zeljko cenicko muslicke à ti cetnicke iako si hrvat porijeklom ko i tvoj bos vucic
Pas koji laje ne ujeda. DoDick postao supruga. Najbolje da se više i ne vraća iz Republike Šumske i svog krmetnjaka u Laktašima.....
Kako se on brine za hrvate, a u genocidnom entitetu ih možeš nabrojati na prste. Svakako me i ne čudi jer se čak i srbi u federaciji zapošljavaju jer imaju jaku ekonomiju.
placi moli tu pomoci nema ZLATNI LJILJAN je najaci
Koji si ti govedo.
Proslo je njegovo . Ne pita se vise nista u BiH ! Sad ga treba krivicno goniti za kriminal koji je pocinio u vrijeme svoje ”popularnosti ”’!!!!
Ko hoče pošteno da razmišlja neče vidjeti razliku izmedju komšica i dodika.dva vješta manipulatora baje borci za interes naroda a ovaj gradjana.
Ne volim ga bas, ali ovo za Komsica, svaka mu cast!!!! Istinu je rekao, nismo ga mi birali!!!!
Komšića su BIRALI GRAĐANI FBiH. The end!
đe ti je Draško?
On postenodobio glasove a ti pokro
Umišljeni fašistički kreten lakrdijaških manira.
Ko je kriv drzavi koju niko ne postuje osim bosanaca.pustite to i isterajte to silom pa kud pulo da puklo.dali imamo ikog u svijetu ko bi nam pomogo?????
Moze li tebe neko istirat iz tvoje kuce? Ko ce mene iz moje.....pricate gluposti
Grunf bi da ukrade božić, zloćko....
Ronhil, lažeš k'o ker!
Zašta li se to Laktašenko drži na slici ?