Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno, moramo se riješiti 3 ključna problema: Čovića, Dodika i Izetbegovića!!!
Ako hoces status kandidata, moras ti otici s vlasti u zatvor (i ta tvoja dva druga)
Odlucuju hocel mu uvesti sankcije a drugi dan ga zovu na pregovore. Bosna razapeta izmedju psihopata, kabadahija, razlicitih svjetova i svi je svojataju a niko je ne zeli
Tri kljucna problema ste vas tri lopova !!!
To Dodo nek se zna ko kosi a ko vodu nosi
Bakir uz ovu dvojicu tone u ocima naroda nepovratno... Da imaju imalo obraza sva trojica bi se povukla sa politicke scene...jadan narod koji za njih glasa, a jadni mi svi ako ih ne skinemo u oktobru.
Nema on sta da tone, isti je kao i druga dvojica ako ne i gori. Ovi makar otvorenu kazu sta hoce a on hinjski suti... Samo sto mi gledamo kroz filtere pa ga ne gledamo objektivno..
Laži svoje Srbe, nas ce Bakir.
Jednostavno, do vas je bando vi trebate ispuniti ta tri pitanja.Necete jer nema vise muljaze.
Njima je dobro
Ti BIH mozes samo odvesti u rat, a nikad u Evropsku uniju.
Ta tri pitanja ste upravo vas trojica koji ste tamo i diplite .Svi problemi pocinju i zavrsavaju sa vama trojicom.
Varhely prosipa suplju pricu i pokusava progurat izborni zakon. Ne pita se on nista! Suplja prica i prozirna igra! Dzaba se nada i Dodik i Covic…
ko krmak vrti glavom
prc Milojko zabija ti ga ustavni sud
odavno ste vi kandidati za zenicu