Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina, nece ostati u sastavu. Ostace jedinstvena Republika BiH, a srbi u traktor kolonama prema Drini 😕😕🚜🚜🚜🚜🚜
Ide recenica "treba da se usmjerimo na saradnju"..iduca recenica da su ostali "imbecili, monstrumi", pa recenica da "treba da se usmjerimo na mir" pa onda "RS je kolektivitet samo srba, odvojiće se bez obzira na konstituvnost druga sva naroda" i tako u krug. Odlicno, vjedostojno, ulijeva sigurnost, privlaci investicije i garantuje divnu buducnost svima na balkanu.
Pa logicno da nece bit rs kad ce se ukinut
Naravno da neće, nestaće, ovako ili onako.
Pa idite vise, odvojite se vise bolan, ko vam brani idite rusima i Srbiji ali vise u federaciju nema dolaziti raditi tamo radite u vasoj tvorevini, mrssss
Hahahahahaha pravi si BOSANSKI SRBIN. Mozes se koprcati koliko hoces, znam da bi volio da si veci srbin i od patrijarha ali ne moze. meeeeeeee
BOSANSKI SRBINE
Pa tvoji u Srbiji te zovu Bosanski srbi. Mi u Bosni te smatramo Bosancem pravoslavcem
E stvarno ovaj Bosanski pravoslavac sere.Srbija garant Dejtona?Ona je samo potpisnik tog sporazuma a garant je da se nesmije mijesati u unutarnje stvari BiH niti da smije uputiti vojsku na teritoriju BiH.Sa tim podpisom je povukla cetnike i tesku artiljeriju sa teritorije BiH i to uz plac milosevica pred pad Banja Luke.
Ha, ha, ha. Mile laprdalo. E moj mile , nisi ti ni svjestan šta tebe čeka.
Da ovi novinari imaju imalo etičnosti i kolegijalnosti odavno bi Dodika trebali ignorisati na svim medijima zbog niza napada na iste. I odavno bi ga politički sahranili a ovako mu samo daju krila. Ali bitan je tiraž dok ih direktno ne lupi po ušima.
Ma najbolje bi bilo da se opet svi porokaju, pa da se vidi ko je na cemu 🤔😉
RS se ukida veoma uskoro, tako da sigurno i ne može ostati u BiH, balvani.....!
Možda bi Bošnjaci i prihvatili RS da nema mjesta u njoj gdje nisu činjeni zločini. Da je danas ne vode po pravilu, ko nije iz našeg plemena taj nema prava nikakvih. Zločinačka tvorevina, eno dokaza u Hagu.
Ajmo realno... Samo realno... Ovde dodik nema sta da napada vec da brani.. I ko ce od vas internet ratnika da ostavi kosti u nekom selu kod zvornika oalobadjjuci isto.. Mislim da niko nije toliko glup...da je to razlog on bi odmah proglasio rs i tu niko nista ne moze... Razlog sto ne smije je da niko ne bi priznao to i on bi dozivi politicki kolaps.. Moj glupi narode
Ciljano provocira sitaciju u kojoj ce po svim normalnim pravilima zavladati Republika Bosna iHercegovina i po ko zna koji put njima takve i slicne stvari samo njoma daju za pravo pocetak rata
Oni imaju cilj da razvale Bosnu. Nisu mogli oružjem pa sad nastavljaju na ovaj način koji danas gledamo. Milošević, Karadžić i Mladić su započeli a ova ekipa nastavlja vjekovni projekat za stvaranje velike Srbije. Valjda je to "našim" političarima jasno. Na tom putu su napravili sistem da se strašno obogate na "legalan" način zajedno sa "našim" političarima koji ne vide dalje od nosa ili vide ali su zaslijepljeni bogatstvom koje je sve veće. Cijenu toga plaćaju svi narodi.