Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravu je, ne postoje bosanski srbi. Bar se u nečemu slažemo. Postoje pravoslavci koji su rođeni u Bosni i koje je ista ta SPC ubijedila da su srbi. Nije sve, ali jest 99% njih.
@umaram_mozak Postoje i Bosanski i Crnogorski Srbi
@umaram_mozak A sta ako je taj "pravoslavac" u stvari ateista? U koju skupinu bi ga onda ukalupio?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Postoje bosanski pravoslavci,bosanski katolici i bosanski muslimani...svi su oni Bosanci!
@Migel Pa jesu li Bosanci ili Bosnjaci majku mu? Politicko Sarajevo ne moze ni terminoloski da se usaglasi a pravilo bi naciju i unitarnu drzavu nad drugima.
Srbi su narod kopi paste, i pismo im je prepisano, izvorno pismo je bosančica, zato ja volim ćirilicu, a volim i kad drugi narodi pisu tim pismom...Šta je sa pravoslavcima u Ustriji, Njemačkoj jesu i oni srbi😂😂😂
Vjeruju spc-u a svi njihovi popopvi sado mazo pedercine Kako ste naopakai svi redom
Citam i ne vjerujem koliko ovi domaci pravoslavci traze opravdanja za svoje lazi...u lazi nastali, zive u lazi i takvi ce umrjeti
Vrijeme je da se osnuje Bosanska Pravoslavna Crkva. Pravi vjernici nisu zasluzili da ih se poistovjecuje sa genocidnom organizacijom spc.
Pa znaš li kad je srpska pravoslavna crkva nastala u Bosni,do kada je bila bosanska pravoslavna crkva......procitaj malo nesto,pa onda pričaju o identitetu......
zavrsicete kao u CG.
Postoje,postoje..Milorade..i posojati ce i poslije nas Milorade..kakvi samo umovi tebi vjeruju,pa moras biti Idiot pravi ko uopste glasa ovdje..treba bojkotovat izbore..jer nemas za koga glasat definitivno!.
Postoje Bosnjaci pravoslavne i katolicke vjeroispovijesti
Bosnje opet buncaju, sve cemo vas vratiti na pradjedovsku religiju.
Slažem se sa Dodickom. Nikada nisu bili nlčiji Srbi. U BH ste bili pravoslavci i nista više. I danas ste pravoslavci iz BiH i ništa više.
Naravno Mile,u pravu si......postoje samo bosanski pravoslavci,bosanski katolici i bosanski muslimani,sve ostalo je politika
Samo tako nastavite a sve vise i vise nestajete
Ja sam bosanski Srbin, jer sam rođen ovdje, ovdje u Bosni živim, a kako sam ateista nisam pravoslavac. Eto ima jedan - ja.
@kpivos Ti si Bosanac iliti Bošnjak ili Bošnjanin...
Samo nebeski Mile.
Naravno da nema, niste vi Srbi! Vi ste Bosnjaci pravoslavne vjeroispovjesti.