Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dođe ti ipak u glavni grad svoje države hahaha.
Dobio bi hapšenje , nece da se ofira :D
@strašni dahija zato draganu mora da kleči
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Razumiješ ti to BAJA !!! Razumiješ !!! Zato si i došao, da oni ne bi došli po tebe !!!
Nek' si otiš'o Milorade. Pametniji popušta.
Ovo je igranje Sarajeva sa Miletom. Lici mi na igru macka i misa.Zna se da na kraju uvijek pobijedi macak (Sarajevo).Dodik je morao doci u Sarajevo damu se da viza za Ameriku. On mora doci po vizu, ako mu se dodijeli. Da li ce moci napustiti Srajevo je pitanje i volje glavnog grada drzave BiH. Moze on skrivati cinjenice svima, koji ne razumiju politiku.Nitko ne moze dobiti vizu u Banjoj luci, treba vam biti jasno zasto je tako, bez cudnovatih izjava ovoga covjeka, koji se drzi slova Dejtona.
j.... te kakvi kreteni vedre i oblače ovom zemljom, stvarno ovi narodi su svakako za neke velike naučne ekspertize da se ustanovi koliko uopšte imaju ponosa, pošovanja, pameti .....ovo vrijeđa dostojanstvo svakoga bez obzira na naciju
Spavaš li mirno ?
pa mogao je i u RS da bude saslusan, valjda je jos uvijek RS u BiH
Dodo glavic ti je uso,polahko pa ces ti jos moliti za cijelu belegiju !
@boba.On vas jebe a vi se palite na taj nacionalizam..To mislim..A u suśtini znaś sam kako je stanje u "RS" i da nikaka prava nemate ni drźave kako vam se servira..
Da bi se pričalo o pojavljivanju u Tužilaštvu za nešto...za sve, samo ne za AFERE. Svi ste uvezana banda, o svemu samo ne o našim parama kod njih na računima.
Ovo su obične igrarije od kojih suštinski nema ništa, osim da se ljudi ovdje svađaju u stilu kako je "moj" u pravu samo zato što je "moj". Niti je trebao referendum. niti je trebo Ustavni sud da o ovome raspravlja, ako neko misli drugačije, neka kaže šta mu je dobro sve ovo donijelo.
PA NE RAZUMIJE NI TUZILASTVO !
Morao je otići u “Teheran”. Morao je podnijeti zahtjev za “građansku vizu” za SAD. Nije spomenuo “referendum o otcjepljenju RS-a”, čak je rekao da je to samo “interni dokument SNSD-a”. Ona „diplomatska“ u ovom slučaju (ne) važi...
Pa gdje su ovi ko drinsky1 boba itd..Popiśani svi?😂
@Boba70BG ovdje se radi o cistom biranju manjeg zla...drzava nesmije na ovoj temi izgubiti svoj "ugled" (wooow), njemu je slijedilo prinudno privodenje da bi to izbjegao odlucio je da se pojavi sam bez obzira na "spekulacije".Tu su i moguce sankcije sto bas nije dobro za entitet srpski i njihovu trenutnu situaciju.
Ma nema veze,sto ne razumijes,bitno da si dosao u Federalno Sarajevo!
Prije će mu presuditi njegovi srbi nego sud B i H.
@coksa1.. 100% Upravu si.