Komentari (500)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivjela Nezavisna Republika Bosna, ovaj izmišljeni entitet ubrzo nestaje 🇧🇦🇺🇸
DODICE, VRIJEME TI ISTICE, RADI BOLAN STA GOD HOCES VRIJEME IDE TIK TAK I KAD TAKNE BOLAN GOTOV SI
@fbUser1581325345 Naravno da nestaje ,ali to je proces.Ne može se prosječnom Kromanjoncu lako objasniti da je preduslov za razvoj nadnacionalni ,nadplemenski i nadtorovski pogled na svijet.Ali dobro što bi rekli Bože moj šta je tu je.Dosada je eresu oduzeto oko 60 nadležnosti,sad je riješeno pitanje grunta.Tokom realizacije ANP ima još dosta da se sredi.Na kraju ostaje postrojavanje Dobrovoljnog vatrogasnog društva Borik ,ali ima šta ima :)
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Riješite nas više ovog goveda k'o Boga vas molim. #LongLiveUSA
@MiloradIzSvinjca...tvoj krmak radi na unistvanju manjeg entiteta po americkim preporukama ali ti i ostali g.enocidsi ste glupi da to vidite.
@0MehoIzKasabe Neka Dodika na naslovnim stranicama, on nas zabavlja svojim seljaklukom, provalama tipičnim za vas, ipak on je najbolje što imate i član je Predsjedništva BiH, ali šta ti monkey radiš, samo čekaš novi članak da siješ mržnju ? Imaš li posao, zanimaciju, dečka...?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To je ona priča iz 90-ih, prodaće Srbin kravu, pa će kupiti pušku. Nije prošlo ni Miloševiću, pa neće ni sada. Neće niko pušaka, posla treba!
krk u bulju.
Ljakse iz laktasa ubio se da podmazuje traktore ❤
Budala na crnoj listi i opet gura prst u oko Americi.Amerika je stvorila BiH ovakvu kakva jeste.Vidno je Baja nervozan,gdje god krene udari glavom u zid.Ponaša se kao zvijer u kavezu.Treba ga prevaspitati da mora biti dobar i slušati.GOTOV JE,ON TO ZNA.
velika je srbija od bugarske do presevske doline i nazad nema karlovca ni karlobaga
Entitete ukinuti pod hitno.
Od muke sto nam niste mogli 90-tih..a,pogotovo sad..🇺🇸🇺🇸🇺🇸 rs=krompir-nula-san*..
🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸i opet🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸..crknite🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
Mile od kako si se upoznao sa Putinom - covjek ne moze pricat sa tobom ...ti si glasno govornik-PUTIN,ORBAN I VUCIC te koriste samo tato sto si LOLA iz LAKTASA koji galami i nista drugo.
NAPELO SE GOVNO MISLI DA JE SRCE !!!!
da međunarodna zajednica nažalost mora djelovati, jasno je valjda jer masu stvari katastrofalno radimo i ono sto smo i dobili od stranaca sa ovakvim specijalcima ne bi ni imali Zatim međunarodna zajednica treba, ne samo zaprave nadgledati izbore, već ih provoditi jer je jasno koliko se isti pokradu
April/travanj se bliži!!! hvala sudijama Hrvatima koji su glasali ZA! Tako prirodno!!
Bravo idioti lako je pisati kad dodje vrijeme da se ratuje 80% vas tastatura ratnika ce se skrivati i bjezati.Preko klixa ste svi opasni momci i politcki obrazovani.
@UPS nisu Srbi oteli oružje JNA već je Titova JNA srbizirana od samog formiranja i vrhunac je bio 1992 godine kada su se otvoreno stavili na stranu samo jednog naroda i predali im i oružje i teritorije koje su osvojili ubijanjem onih koji su vjerovali "narodnoj armiji".
Od pocetka sam bio da je Trump dobar jer on je protiv islamskog nacionalizma u aziji Pozvati Trumpa u Sarajevo