Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budimo realni ko se sa tobom bilo šta može dogovoriti? Može ali ako je po onom kako ti hoćeš. Čak poima nemaš šta je dogovor, znaš samoucjenjivati i kmečati kao malo dijete. Rastjerao si milion mladih ljudi iz BiH svih konfeseja.
naravno da mu odgovara ocepljenje. toliko firmi ima da je praunuke obezbjedio kad ludilo nastane, poslije toga primirije.novi ustav.sto je bilo prija u bivsem sistemu ne odgovara. on ima kapital koji je stekao, je li mu ko sina igora vidio na protestima, granica potoji. naravno da nije, tako nece ni u rovu.
Milorade, pokušavam da se sjetim barem jedne dobre stvari koju si učinio za ovaj narod u BiH za ovliko godina i zaista se ne mogu sjetiti ničega. :(
"Ako nastave s rasturanjem Dejtona, dobit će samostalnu Republiku Srpsku i raspalu nefunkcionalnu Federaciju." Da nije smiješno bilo bi žalosno... RS na svojim nogama sama ne može stajati, pa šta bi bilo sa silnim narodom koji radi u Federaciji. Dodik laže vlastitom narodu, a oni mu slijepo vjeruju i pozivaju na "mirni razlaz"
Zabrinut sam za Mileta. Valjda su Rusi pobjedili Nijemce. Kakav onda dan D?
Ljepsi je ipak od Gorice
KAKAV TEŽAK BI.VO.
Mile Lopov opet umišlja da je neki čimbenik.
Dodo nikada ne spominje Brcko Distrikt ili to on uzima zdravo za gotovo ...hehe Dodo,Dodo lukavi su ti Amerikanci ..
Mile entered and logic has left the building.
Kad će Mile Lopov u zatvor?
iza svakog nacionalizma stoji kriminal
https://youtu.be/4-nL6KejacM
samo kriminala i onaj koji krade na izborima se plasi elektronskog glasanja...on dobro zna da je posljednje izbore izgubio i da je pokrao glasove opozicije...a Smitu se tresu gace od straha da ne osttei duduka i cvoku
Najbolje da nas tužiš sve koji ćemo da branimo Bosnu od Drine do Save i zauvijek a ti ako nemozes gledati idi u Srbiju i na cipelama ponesi zemlje koliko hoćes
Evo Dodika,evo "analiticara" i njihovih "procjena", CCC.Koliko vam utice na krvni pritisak,mozdani udar vam ne gine😂😂😂
Ne mozes Milorade ukrasti milijardu javnog novca od svojih gradjana, zaduzit se na sve strane, prodati sve sto se moglo prodati, pa sad kada treba vracati kredite, ti bi da prisvojis drzavnu imovinu i prodajes...ne moze tebi, porodici i prijateljima sve u dzep...nisu to pare tvoga babe, vec javne, odnosno narodne pare.
Miletom upravlja SANU u funkciji ruskog sluge.