Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce to izgledati? Vojske Srbije se povlace iz Banja Luke ili 🤷🏻‍♂️
@BogBosna a sta mislis da su amerikanci dozvolili srbima da koriste avijaciju i avione tokom citavog rata i zamisli da ti njihov Mig istrese par krmača na rovove i linije, pitanje je koliko bi Mi izdrzali takav pritisak i taku borbu i ratovanje sa puskicama koje nam SDA nije poklonila nego prodala?
https://www.youtube.com/watch?v=ACDogl48Ijk general Divjak priznaje: "Sarajevo spasio NATO "
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Pa to je fino da se ljudi upoznaju s terenom. Prvo salju vakcine a sada ce doci i vojska.
Legalno pustiti vojsku Srbije na teritorij BiH, a isti dan najavljeno otcjepljene RS...hmmm? Po meni je to sigurnosni rizik.
pod legalno mislim "zajednička vojna vježba".
Koji bezobrazluk. I niko ništa baš kao devedesetih. EU totalno pasivna, kao da odobrava. Hitno treba uvesti u srednje škole i fakultete predmet Odbranu i zaštitu te civilnu zaštitu. Po Dodiku za godinu ili dvije haman ratujemo.
prije 20 godina nas krenuli istrjebit a sad jeli zajednicka vjezba.Halo ba pa i da je 500 god proslo isto nam zelite MARS
Tu ti je Kirba Alijin sinčić,šta on kaže,a mislim da vas voli.
za ovo mu treba odobrenje drzave koje nije dobio
Srbija ima nove traktore kao Hummer, imaju mitraljez na zadnjoj prikolici za đubrivo. Čudo neviđeno
Sta drugo mogu nece pricati o ekonomiji, Mitomanija njihova o srpstvu ne prestaje a nemaju sta za dorucak.
Vježbu priprema NATO i program je dostavljen i Srbiji i to nije nikakva nova vijest.Dodik ima talenat da iskoristi samo dio neke priče/informacije i tako populistički da izjavu koja jeste istinita ali fali joj dio koji daje skroz drugo značenje. NATO zeli Srbiju kao svoju članicu. Srbija preko Dodika samo usporava BiH da uđe u NATO prije Srbije jer ulazak u NATO znači automatski i ekonomske investicije jer zemlja dobija sigurnosni status.Srbija ih želi prvo kod sebe.
Naravno na svojoj teritoriji Republici Srpskoj.Bravo Vucko i Mile.
Genocide me once shame on you, genicide me twice shame on me
Samo krkaj i troši resurse na bezvezne vježbe, sve će to narod platiti.
Seljacka posla, prica o kmetu Simanu, Kako je Simo Vasković, kmet iz okoline Sarajeva, pogrešno procenio Austrougarsku aneksiju Bosne i Hercegovine. E, tako i ovaj gigantski glodar iz RS.
Smije li se klanjati dnevni vaktovi?
Vježba će se zvati Traktorijada BL - BG... Traktor,traktor,traktorče, vozi Mile traktorče, vozi Mile kola fina oko ovratina
Vježba će se zvati Traktorijada BL - BG ! Traktor,traktor,traktorče, vozi Mile traktorče, vozi Mile kola fina oko ovratina