Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hooooo Šaronja
Dosta nam je RS-a, dosta nam je ovakve BiH, vrijeme je za unitarizaciju i stvaranje Bošnjačke nacionalne države, gdje će nitko drugi do Bošnjaci biti glavni. Nešto tko Srbi u Srbiji i Hrvati u Hrvatskoj, ništa više, ništa manje!
Dodik stari pokeras kad-tad izgubit će ruku, a onda će ostati bez svega. A tada kada više ne bude imao šta uložiti, nikome za stolom neće trebati. Branis Dejton? Ustavni sud je dio DEJTONA. Postuj odluke ustavnog suda Fasisto
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedini covjek u BiH koji ima fakultet politickih nauka,Nije ni cudo sto rastura balvane.
Citav ovaj clanak je o tome sta Dodik misli i kako on procjenjuje situaciju. Zar me bi bilo pametno napisati i misljenja onih koji se me slazu s Dodikom a takvih je vecina politicara svijeta. Ovo bi bila i vaznija i pametnija misljenja.
ja ne znam sto svi sute dok nas dodik klepa po usima.Tako je bilo i 92'.Ma nece on,nece i na kraju jedva zive glave izvukli.Meni ovo nije jasno,glava tema svugdje je dodik,nit da ko brani BiH,nit da mu se suprostavi bar malo.on samo pritisce kao sto je isti slucaj bio 92'.Ne znam al smo mi glup narod i ostat cemo.Suti dok nas pljuju...
Pas te ebo vlaski!!
Dika I Ikona to je Dodik Milorad za Srbski narod u Republiki Bosna in Hercegovina entiteta Srpska republika in Distrikt Brčko in Federacija Bosna in Hercegovina. Kanton 10 severno zapadno bice suped serbsko?
Izgleda da će vas još puno biti u Hagu.Sve ste vođe otjerali u Hag toliko o vašem jedinstvu.
Ti si se nama odavno ogadio smrdljiva bitango, pa te opet trpimo...
Doboj,Prijedor,Srebrenica,Visegrad,Foca itd nikada nius bili srpski gradovi niti ce biti pa ajde da vidimo kako ces to izvesti.
Morbid se zajebaje sa ovim bolikurcima u fbih
Puko ovaj Dodik treba ići psihijatru
cuj sad spominjes ustav BiH na kraju...pa uzimas sta ti godi...krkane
Moj Dodo ti si svoje odsviro pa sad ideš u krajnost, ako ne ne prevaziđemo krizu ti ćeš kao RS povesti u samostalnost, stvarno si glup i više nego što misliš, znaš i sam gdje ćeš odvesti RS i srpski narod.... ne budali pametnije ti je....
Vala i ti ko papagaj.
Mile Ronhil
U Apsurdistanu ništa novo
Zakasnilo dite dva dana u školu. Pita ga učiteljica: Što si zakasnio?, kaže: Saranjivo oca. Je li na poslu pogino?. Kaze : Nije kod kuće. Pa kako kaže. Okivo prošće oko kuće i ošinu se čekićom po prstu, Toliko je to njega bolilo, toliko je on skičo i vrišto da smo ga mi morali priklati.