Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buduci da SDA ne gradi nista, nama Krajisnicima ovi RS autoputevi savrseno odgovaraju. Samo naprijed Mile. Nadam se kroz 5 godina i do Prijedora!
pa se spoji bihac i prijedor
@maaak.voli.barcelonu al za 50 godina jbg
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I u Federaciji će pustiti u promet slično oko 10-20 km ali pred izbore 2018. naravno... Neću više nikad biti lud i pomisliti da bi SBB mogla nešto izgraditi!
pa šta. i bakir je najavio hapšenje amerikanke što mu je u islamskoj kasabi pokazala kurčinu.
sbb i Sda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sta bi od autoputa koji je zavrsio u kukuruzistu, aerodroma u Banjaluci koji postoji, ali ne radi, aerodroma u Trebinju koji ne postoji, ali je do nedavno radio?
Svaka čast
10 km, wow!!:-)Kongo je napredniji u infrastrukturi..:-))))
A imas li ti za kifle???posalji mi konta da ti prebacim malo markica:-)))
Aaaa sto se pretrga, 10 kilometara, da se prekrstim il' da klanjam? Boze
buhahahahaha i opet buhahahahaha
Mile do svjetske sile hajmooooo .....
Preskup kilometar, ali baš!!!
Dodikg najavio pustanje goluba, sklanjaj se ko moze!
Kaze da je zakon o akcizama oboren jer neko zeli zaustaviti strmoglavi razvoj entiteta? Ovom treba izvaditi mozak nakon sto mandrkne i proucavat ga ko Ajnstajnov.
Po svijetu su duži tuneli od 10 km, a Dodo grandiozno otvara tih 10 km autoputa 😂😂
Da po svijetu..ali koliko km ce se otvoriti ove godine u Federaciji?
10 km! Ovce ce biti prezadovoljne!
On bar pusta 10 km a Bakir hapsi turiste koji njegovoj koloni pokazu srednji prst. Ko je od njih bolji dalo bi se dikutovati.
Čak je i Dodik uspio napraviti par km puta... SDA koalicija nije NIJEDAN km
Pa sad mi odgovori ,kakve korist ces ti imati od tog puta?jeli ti taj autoput ozbjedio posao za cijeli zivot,hoces li moci familiju odhraniti? ako je imas.Svaki napravljeni put bez velikog dobitka za zitelje je bacanje novca.Jedno je ako se samo jedan covjek obogati, drugo je, da taj novac donosi boljitak za sve.
Djesi lopove i lazove najbeskrupolozniji!
Samo neka se gradi BiH
@HeroesCZ Zivi bili pa vidjeli ;)
sve je to malo. al za bakira nedostizno