Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OBZIROM DA JE I SINU DAO 3000000 BAM DA SE NE DROGIRA, NIŠTA ME NE ČUDI
ovaj jedan unlike je od dodikovog sina
daj boze da za lijekove koristi ta "dozivotna sredstva"
Potez očajnika...Očito je da je RS ekonomski na koljenima već odavno , pa se pokušava skrenuti pažnja sa pravih problema...Kakva god odličja i benefite da date Krajišniku i ostaloj bratiji, neće vao amnestirati pred nemilosrdnim sudom istorije za sva zlodjela koja ste učinili tokom rata, a kad dodjete pred " jedini pravi sud" kod Svevišnjag Gospodara...e to je već posebna priča !
Dodik......doci ce ti kraj
Ja mislim da ne postoji niko ali baš niko više koga bi neko dodikovo sranje moglo iznenaditi. STEREOTIP. Početno slovo njegovog imena nije slučajno napisano malim slovom, sve po zasluzi
OVO JE DIREKTNO IZRUGIVANJE BIH
Brotama je svejedno. Oni imaju svoje zlatne kašike.
CEGA SE PAMTAN STIDI BUDALA SE PONOSI Ocekujemo uskoro da Hrvatska ustase proglasi nacionalinim herojima i da im sve privilegije kao sto su imali prvoborci i partizani :):):)
lee ko to VI ??????? Kad objasnis mozemo dalje :):):)
......koliko su četnici antifašisti i borci za slobodu toliko su i ustaše domoljubi i antifašisti..........a hitler je humanitarni djelatnik u crvenom križu, koji je vjerovatno žrtvva nepoštenog sustavaa........hehehe...........
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...rudonja pojačava "temelje"...za nedajbože pada sa vlasti da more zavrečat kako je to udar na rs...nije valjda tolike godine sa mukom krao pa da mu sad ladno sce oduzmu? ...braniće rudoonja, do posljednjeg srbina, se skupo naplaćeno srbovanje.
Mile u svom elementu.
...........sprema si banda teren za uzmak............
Treba dodu dobro izkanjdijati...
Bravo, nadam se da će osuđeni ratni zločinci da zlatnim slovima budu upisani u historiju i da dobiju sve moguže i nemoguće beneficije od sistema u rs. Zašto? Zar nije očigledno? mile radi protiv sebe na ovaj način ;)
još kad bi bosna imala sposobnog i nekorumpiranog advokata da sve to iskoristi... eh, možda će stranci
sramota ... kod nas im samo daju činove malo veće boračke penzije i gotovo ... mislim, razlika je drastična
u krajnjoj nuždi ga se postavi za člana troglavog predsjeništva
ako ce teleca glava to izfinasirati iz svog dzepa nista nije sporno
ma krajisnik je bio u zatvoru i u bivsoj yugi za kradu materijala sa gradilista u sarajevu pa ga mile drzi da mu on instrukcije daje u lopovluku
Krajišnik i Karadžić su pušteni na slobodu prije rata uz intervenciju Amerike, jer su im bili potrebni da odrade neko posao.