Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vala da se hocete vise probat odcjepit pa da vidimo , ovo natezanje hoces neces je gore od samog rata koga ba hebes ti mi kad smo htjeli odcjepili smo se od yuge za dan i cao .
Mozda je napisan, ali ti ces ga traktoristo skloniti na zahtjev svojih prijetelja iz Evrope i svijeta. To jest, neces imati muda da ga implementiras, vec lazes svoje ovce, koje zive od penzije od 170 maraka. Hajde ako imas damu kreni sa pravljenjem svoje vojske.
Ta eventualna Miletova vojska prvim satom formiranja postaje legitimna meta svim policijskim,vojnim i ostalim sigurnosnim mehanizmima pa i svakom građaninu BiH .To kaže zakon o terorističkim organizacijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok cijeli svijet gleda kako bi popravio stanje građana da bolje žive,samo se kod nas gleda kako raseliti što više ljudi i otežati život građana
Jeste a zamisli sad da se oni bave problemima gradjana pa da nam bude svima bolje,vrate se oni sto su otisli vani i glasaju za neke druge umjesto Sda Snsd Hdz pa oni nemaju vise vlast ejs ne moze to tako sta ima da ti bude bolje nego svako u svoj tor i da mrzis komsiju sto nije iste nacije i vjere kao ti.
Šta to priča bosanski pravoslavac, samoproglašeni srbin iz tzv Republike Srpske.
Jel to ona vojska sto ubija i srbe?
Cekamo traktoristo cekamo pa da vas vec jednom sataremo i amin
Ovaj naslov je vrh vrhova ! Vjerujem da se svi vec smiju kad dodik pocne prijetiti svojim planovima . Ustvari , sve ovo trabunja iz straha , jer je dobio informacije da mu spremaju zamrzavanje imovine u inostransvu i sankcije u slobodi kretanja . Moci ce putovati uskoro samo u Srbiju ! Eskobar je danas otkrio da je nedavno putavao u Rusiju da zastiti svoje pare , a ne da se sretne sa Putinom . Sta vise reci ? GOTOV JE !
Dajte da objavimo rat Rusiji,Americi,Kini nek nas vec jednom pregaze da nema u BiH ni Bosnjaka,Hrvata,Srba ko nas .ebe kad ne znamo da uzivamo
Trla baba lan da joj prodje dan.
Taman da vam jebemo mater za sva vremena
Lažeš zlato Lažeš dušo Lažeš vještice
Ja garantujem da se na balkanu sprema rat! Nažalost, stokom sa balkana je lako manipulisati.
Sina imenuj za marsala i mars na drinu
Utopljenik se hvata za slamku spasa. Odvrmorio si ti svoje Milorade.
Mozes sa njim guzove obrisat !
ghahahahhaa prca mile gledaj seljoberske dijaspore sto se upalila hahaha
Sklanjajte ovo cudoviste dok je jos vrijeme..
Kad genocid učiniš nad slabijim dduuuuugo ćeš ispaštati da nisi ni svjestan!!!!