Komentari (656)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bujrum probajte!
Šta kaže američka ambasada i Šmit na ove izjave. Licemjeri ..pljuc!!
Mile se digao zbog vlasti sa Sda, Df i Hdz. Ovo je predstava za nepismeni puk koji je glasao za ovu bagru. Dodik je bogat...
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Ovo je sramotno. Predstavnik jednog naroda da se sluzi ovakvim rječnikom, i da se okupljene pristaše hihotaju i smijulje. Ne govorim, to zato sto je Dodik u pitanju. Isto bi vrijedilo i za onu dvojicu, mada ovaj stvarno prednjaci u nekulturi. Pravo ogledalo ovog nakaradnog sistema, nas samih i drzave.
Puno ovo smrdi brate
Ovaj definitivno nije normalan . Sreca nije predsjednik Rusije ili Madjarske
stavljati ovoga u ludjacku kosulju
Bilde
hijjaaaaa doratee
Rat je stao da bi bio mir. A ti ces pobjeci kada te tvoji natjeraju.
Ne mozes nista milorade ne budalasaj
Samo idte i nevraćajte se. A odnijet ce te svoje govno na cipeli.
frajer mrzi samog sebe
Ponijeti možeš samo svoja djela, na koja niko nije ponosan. Čak ni oni koji glasaju za tebe. BiH je preživjela i veće dušmane od tebe. Samo sabura
Možeš otići samo u 3PM..
🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜
Pricajte vi sta god hocete! Dodik dobija sta god hoce i niko mu nista ne moze! Ima Rusiju iza sebe a takodje i dio Evrope. To sto Bosnjaci ne vide kako im se drzava raspada i stvara Geto tj.EU Palestina nije Dodikov problem nego njihov. Nista ne rade na medjunarodnom planu a samo nesto pričaju kao oni bi ratovali! ZABLUDA. Za 3 godine Bosna ce biti podijeljena na 3 dijela maksimalno za 5. I tu se nece moci nista uradit! EU i SAD a i Rusija ovdje diktiraju a ne Bosanci!!!!
Kako god okrenes on uvijek i iznova opet samo potvrdjuje sa ovim mitingom i rijecima koje na njima govori,koliko je svjetska zajednica slaba i nemocna u ovome momentu i inace koliko je slaba zadnjih 30 godina.Sada Dodik i Vucic prije Slobo i Radovan.
Idi i ne vracaj se ….. ali u zatvor 😇