Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na današnji dan, 21. augusta 1992. godine, pripadnici prijedorske policije srpske nacionalnosti smaknuli su 224 nemoćna Bošnjaka i Hrvata na lokaciji Korićanske stijene. Never forget!
@BegovskiOporavak kome kažeš bošnjama nemaju ti ljudi pameti imaju srca imaju dusu al mozak je ravan klikeru na žalost
Gledaj na onom snimku vampira, monstruma, demona... a kazne zatvorske smiješne 😡
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Šta ćeš ti jado spriječiti? Hrvati su oslobodili ove gradove i imaju prava da praoslavljaju šta žele u njima.Hrvati se ne petljaju šta vi proslavljate u Posavini gdje su Hrvati bili većina.Zašto nisu Hrvati u Posavini većina gdje su ranije bili, Hrvati su Srbima dali da se vrate u ove gradove a vi Srbi niste Hrvatima dali povratak u gradove Posavine.
Slažem se da se ovdje nema šta slaviti. Isto tako ne bi se smjelo slaviti "oslobađanje" Bosanskog Broda. Samo se trebamo odlučiti jesmo li za princip zaštite pravde i istine ma kakvi oni bili ili smo za princip zaštite vlastitih torova ma kakvi oni bili. Ukoliko imamo prvi princip onda nema slavlja ni u Drvaru ni u Brodu, a ukoliko je drugi princip onda će Hrvati slaviti "oslobađanje" Drvara a Srbi Broda
Mile srbine, nedaj srbe iz Krajine. Opet će ih j.... rvati.
Covke njemu dodje na proslavu rs, a ovaj hoce da ide tuci covku da slavi svoj praznik 😂😛
e dodo...moj nas narod bi sve dao za stolicu...
Genocidna bagro Srpska.Na danasnji dan ste pobili nase Prijedorcane.Pogledajte svi snimak na klixu.Da Bog da svi genocidni Srbi tako svoju djecu gledali.Prokleti bili i na ovom i na onom svijetu.
Neka mu opet ode Covic poslije ovakvic rijeci i nadzoci na genocidnojparadi 9 - og sijecnja.
A pajdo sa Covicem ajhaaaaaaaaaaaaaaaaahhahahah
Joj de molim te budi tamo.
Posalji specikalce iz RSa.
I COVIC NAJAVIO DOLAZAK !!!!!!!!!!
Sa onom muskom osobom cvijanovic i puskom za ticarke u ruci Sprecicemo hrvate i migrante Porucuje genocidni
A vitalni nacionalni interes ?
Smanjite tenzije, ako mi userete sezonu, doću gore i istamburat dobro i jedne i druge i treće, a onda će te se morat dogovorit kako ćete mi vraćat kredite, imam ih taman 3, za svakoga po jedan 😂😂😂
Eto ti tvog jarana Covicu promicatelju eu vrijednosti
Mogu samo dobiti po gubici