Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Dodo kaze da je nebo zuto oni bi povjerovali. Dabogda bi stabilni tako i ubuduce bili
ovo ko neka sekta a on vrhovni vodja sekte ajmo telad vamo ajmo telad tamo
@Katrin. Kakva si ti riba da te 2 put sam kresne mjesećno😂
200.000 Srba u SNSDeu = 0% morala i karaktera .
Stabilno se odseljava omladina iz RS i stabilno se ljude ubija i stabilno se zabranjuju javna okupljanja
Stabilno propadaju
Dobro si to rekao da je RS dio BiH, a ne kao nekad da si govorio da je RS država.....Shvatio i ti napokon...
Bravo Mile gluperdo dobro si skont'o...rs je dio BiH!!!
politicar je rado vidjen gost svima, svak od njega rado saucesce prima
Ima vas ko govana
slusam ove srpske ublehe i nevjerujem Dodik je proglsio budzet za 2019, 3,2 milijarde a budzet Banjaluke 130 miliona cisto me interesuje iz kojeg sela i propalog grada je namako 3 milijarde a ovi sto pisu o budzetu autobusima ih dovoze u Sarajevo na posao svakog jutra zaposlio dodik svoje po institucijama i misli moze harat vece ublehe nema od mile ronhila
Džoni Štulić posvjetio je stihove ovakvim - OSTAVLJENE DJEVOJKE,NARKOMANI I BLUDNICE UZDAJU SE U TEBE. - KAMO DALJE ROĐAČE
Dok Dodik baca zvake brabonjavim karavlasima iza zavjese Kacavenda i njegovi pitomci deru muzgavu sitnu nejac koju im njihovi roditelji dovedose na izvolite....to je inace jedina karavlaska "vekovna" tradicija..!!
Krezava sirotinja i zaslužuje takvog vođu! Dao Bog da im vladaš još barem 20-ak godina!
A znači RS je ipak samo dio BiH, ha Dodiče?
Samo onaj ko ne misli dobro bosanskim pravoslavcima u BiH ce pozeljeti da Dodik vlada jos jedno 10-ak godina sto je garancija jos losijeg zivota narodu koji se onda, logicno, preseljava u Srbiju (i sve vise i na vjecna lovista). I nije to tako samo u šumskom entitetu, svi znamo da svaki narod ima vodju kakvog zasluzuje, pa tako bosanski katolici i bosanski muslimani udaraju u istu tamburicu kao i ovaj zalosni narod u Banjaluci:( Neka vam je svima, tako blentavim, veliki Manitou na pomoci!
lojavci na haparatima.