Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta mu je, da nije bolestan nešto?🙄
Srce bosansko!!! 💙💛🤍
Prica za naivne
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Covjek sa dva lica
Te činove i dan danas hoćete, kako idu one vaše nenormalne pjesme što malo rakije kad popijete pjevate Džamije Džamije
Valja disati isti zrak..sa Muslimanima..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
bas lijepo bilo citati nesto pozitivno iz RS-a. Eh sad, zamisli da je ovako svaki dan i da svi zajedno, oba entiteta vuku na istu stranu.. divota. Zelim Dodiku zahvaliti na lijepom govoru i dati mu podrsku da nastavi i dalje tako.
Kompletan RS je greška i čin bezumlja
Pranja sad malo, da pokazu svijetu da i nisu oni bas tolika ghohvna kao
Biti Dodik znači moraš biti moralno dno ljudske vrste. Licno nebih zelio imati niti 1% njegovih osobina….
Dodo , te bobe koje si danas uzeo, sa tim bobama nastavi, ne mjenjaj terapiju, bices bolji insan insallah
Sedmog maja 2001. godine vandalskim napadima prekinuto je postavljanje kamena temeljca za obnovu Ferhat-pašine džamije u Banjaluci. Oko 4.000 prosvjednika kamenovalo je one koji su došli da prisustvuju tom činu, pri čemu je jedan Bošnjak poginuo, a veliki broj ih je ranjen.
Sedmog maja 2001. godine vandalskim napadima prekinuto je postavljanje kamena temeljca za obnovu Ferhat-pašine džamije u Banjaluci. Oko 4.000 prosvjednika kamenovalo je one koji su došli da prisustvuju tom činu, pri čemu je jedan Bošnjak poginuo, a veliki broj ih je ranjen.
Ma Dodik kad ga nasi naljute on uzme pa od bijesa svasta izlaje,garantujem da je bolli i od trivicke i stanivukovica Samo da nauci da se ponasa
Ovaj ima bipolarni poremecaj.
Nema nego je namazan svim bojama, klasično pranje da se pokaze kako oni i nisu bas tolika ghohvna kao
kao i tvoj politicki zivot, koji je greska i tragedija za sve, osim tvoju porodicu, obzirom na enormno bogacenje dok prosipate narodu suplju i drzite u neizvjesnosti
Taj ima stotine lica..
it just a prank
Sve lijepo rečeno od strane Dodika,samo je jedini problem sto je politika jedina najveća KURVA,Tu je jedini problem
Trebalo je mnogo truda ,novca,volje da se obnovi objekat ovakvog historijskog značaja.Mnogi ljudi su profitirali od ovog projekta.Dakle,trebalo bi je ponovno srušiti !
A sutra ce da je.. majku muslimansku i pricati ce da hodza arlauce sa munare! Al da je fakin fakin je mora mu se odati cast! Samo se ne opustati