Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jugoslavija je bila srpsko dvorište u kojemu su morali igrati svi kako je svirala muzika iz Beograda. I sada, toliko godina nakon rata, ne daju mira ni HR , Kosovu, Bosni ni C Gori. Svugdje gdje su došli, htjeli su vladati i držati druge narode kao taoce. To sada još jedino još pali u BIh , nadam se ne zadugo.
Dodik se trenutno ponaša kao Martić devedesetih, tada je Martić imao podršku od Miloševića kao što Dodik danas ima od Vučka. Ponovo priča o srpskim zemljama bez granica o nejači o ugroženosti i tako dalje i tako bliže....
A nisi sa Čovićem?
Sretna vam godišnjica Traktorijade !! I slijedeću uskoro dočekali sa svojim najmilijima !!!
Tobe ya rabi što lažu
.ebi ga predsjednice, sto ste ista zapocinjali, nemozes prvi zlo napraviti a nadati se dobrom.
Nevidim dragana covica ovdje
Svi pobjegli na traktorima još su imali sve što su trebali u prikolicama
Red je bio da i Čović dođe na obilježavanje stradanja srba u "Oluji"
dodo probaj ujediniti srbske opstine u hrvatskoj hehehehhe pomeli vas ljudi ko prasinu
Dok izdajica Covic ide Dodiku na noge na datum kad je pocelo ubijanje Hrvata u BiH i prisustvuje cinu odlikovanja Lisice koji je ucestvovao u ubijanju hrvatskoga naroda, Dodik osudjuje hrvatsku obranu i on je uz Covica samo kad mu se vlastiti interes poklapa s prisustvom. Valjda za Covica Hrvati u BiH, narocito posavski, nisu bitni ni legalni pa tako i njihovo stradanje nije vazno.
vasceo srpski narod su genocidisali vekovima.
Absolutno sam zgrozen vasim komentarima, ismijavate tudje zrtve usporedujete ih zivotinjama, zlocincima i mislim u sebi, u redu dragi muslimani, sta je bilo u proslosti bilo je, Srbi i Hrvati ce od sada saradjivati a vama zelim totalnu izolaciju od strane susjeda i medjunarodne zajednice jer drugo niste ni zasluzili !
😄😄😄 provala godine
Pobijeno 6 mil. jevreja, 1 mil. Armenaca, 25 mil. Rusa (od Hitlera) + 50 mil. Rusa (od Staljina), 80 mil. Kineza (Mao), 2 mil. Kmera (Pol Pot)...Ali da, Srbi su najviše nastradali
Zato je ljubljenje Cro pakasha vitalni inters RSa.
Hebo vas je vas milosevic i mitomanija da su svrbi nebeski narod!