Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vas ovaj bude branio, podmažite traktore.
@zemljanin1973 Nemoj tako, nas je cisto zlato, cuvan u trezoru svo vrijeme. Opet cemo ga u trezor, manje ce stete napraviti.
@MartiMisterija ...Tuđman i Slobo na aparatima...:)))...kaže:"...neku vrstu dogovora sa rvatima"...haha... MateMistrija je generalno,od kako je Klix osnovan,najveći živi Glupan među Klix-komentatorima...ali razumijem ja pubertet-i sve...to smo svi prošli tako da imaš moju punu podršku...sanjaj,maštaj,jačaj desnicu šaku i uživaj...:))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moji đikani na šta ste spali da vam on bude vojvoda. ".....te naglasio da je ponosan što je bio član Saveza komunista."
moskva voli kad srbi slušaju
@MartiMisterija Pa je bio mlad i zaveden kad je priznao genocid u Srebrenici pa će na kraju biti mlad i zelen jednog dana kada izjavi da je radio sizifov posao pokušavajući nešto referendumima, pripajanjima i sličnim ublehama. On nikada da odraste.
Mile sveti na zadatku.... ikone se ve već izrađuju!
Ne mogu dočekati da ga vidim onako jadnog poput Mladića, "Pempers Đenerala".
dejton dva moze jedino dovesti do nestanka takozvane rs
Bosna se branila u nemogucim uslovima, goloruka protiv cetvrte evropske vojne sile (mislim na JNA a ne da su srbi sila). ti si pokrao milijarde, prebacio ih u rusiju i kipar, i boga molis da nesto krene nebil imao alibi za svoj bijeg od ovaca koje si DOBRO ošišao
Pljačkaška SNDS horda fantastično brani RS. Samo tako nastavi Milokrade. Nezna se samo to, kako češ predati vlast u RS? Milom ili silom - kao Milošević. A onda zakon dolazi do riječi - tužilaštvo, sud. Ako ne uspiju pročićeš sa narodnim sudom na Trgu Krajina!
Bas steta sto u toj vili nijeste bili za vrijeme bombardovanja..
Eno mu led aureole nad glavom!
Ma od koga je braniš čifutaru jedan najbolje je zrebaš braniti od samoga sebe! Ti si naj veće zlo za rs!!
Jedino da trzneš love iz svog džepa, inače bankrot će RS satrat puno prije odseljavanja i negativnog priraštaja
Uporno ga reklamirate i dajete mu prostor da priča šta hoće,ovaj ništa pametno nije rekao unazad 10 godina,...svojevremeno je Bakir Hadžiomerović od ovog čobana napravio "zvijezdu" a vi sada nastavljate sa istiom pričom...ali "zaigraće mečka" i pred vašim vratima,zapitajte se gdje je danas pomenuti Hadžiomerović i njegova ublehaška emisija "60 minuta"!!!
Glupan kreira nemoguce uslive pa se onda poziva da je on branilac. Suplja zi je prica. Sumska ce da propadne kada se pare istrose. Nema vise sve zavisi od izbora i toga kako se ponasas. A za mmf nemoj da brines nece doci
Dodik: Na meni je odgovornost da u nemogućim uslovima prdnem dok mi se kaki
Ama fuuuuuj ... Politicarska demagogija fuuj
najbolja je ova fotkama kad rukama smišlja nešto ;)