Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je to tiranin i diktator. Kod njega sve mora kako on kaze. Cak i vlada Srbije mora biti kako se njemu svidja. Ne bi me cudilo da kaze da na izborima za americkog predsjednika kaze da ovaj ili onaj ne mozepredsjednik jer ne odgovara interesima Sumske... Ludilo je opasna bolest.
Nisam ni citao dalje od naslova, ali ni ne moram hahahahahhahahahahahahaha
Pa sve se poklopilo,ŠĆEPO(Ra.Fahro)kao dugogodišnji dijelatnik KOS-a ispunjava sve uslove DUDKA.
tako je , da se zna da SRBIN vlada bosnom ...
biće kako ja kažem, do sada je uvijek tako bilo,bice i u buduce...poturceni mogu samo da se nag.uze
Mnogo nolifera ima na ovom Klitsu brate dragi...
@Crna Gora Balkan je prepoznao istinske neprijatelja i tako se sa njim ophodi. UBPS- UJEDINJENI BALKAN PROTIV SRBA
Veliki pozdrav crnoj gori i za svoja navijanja proziv Smrda...uvijek ste dobro došli u Bosni
E sad bih volio vijdeti što Lagumdžija ima reći na ovo mazgovu jedan glupi. Prodao si se onima koji su pucali na tebe. Fakat mi nije jasan i za dobro SDP-a treba da ode da piše knjige, koje uzgred rećeno i nisu neka pamet. DAVNO SAM JA NJEGA PROČITAO :)
Ti bi mogao da budes lojalan politicar ako naucis bonton. ovako si obicni seronja, kockar bitanga....pod hitno treba da se povuces sa scene i pustis pametno coveka iz rs koji ce pomoci i narodu i rs. stobom nikakvih prosperiteta nema.
Ako je to po zakonu i po Ustavu, onda nije nikakav to problem. Znači da Bođnjak iz sandžaka to ne moze biti .
Jao Bošnjaci u Federaciji koje ste vi budale. Hrvat.
................FAHRO MINISTRE SANDZAKLIJE SU UZTEBE.............
a de, a da ja jadan ne budem ministar sigurnosti? ade ja sam ti likovnjak ja cu tu sigurnost na crtati
Čudi me kako se ovo ponavlja više puta i niko ne reaguje na to da ministar mora biti Bošnjak iz RS-a. U članu V. (4) b) stoji \"Najviše dvije trećine svih ministara mogu biti imenovani sa teritorije Federacije\". Predsjedavajući Vijeća ministara NIJE ministar , jer se pod a) kaže: \"Predsjedavajući i ministri zajedno sačinjavaju Vijeće ministara...\", što znači da se predjedavajući ne računa kao ministar i ova Dodikova teza ne može biti tačna...
Najteze je kad istina boli a to vam se ocito desava.Imali su priliku i ne samo sto je nisu iskoristili nego su nas nemilosrdno unistili Sada kada se neko napokon uhvatio u kostac sa problemima i lopovima ocito vam ne valja Sta li to govori o vama SDP samo naprijed a jos dok pocne provodjenje zakona o ODUZIMANJU NELEGALNO STECENE IMOVINE onda cemo vidjeti te \"POSTENJACINE\" iz SBIH i SDA
CRNOGORCI SKANDIRALI:U.BIJ,ZA.K.OLJI,DA SRBIN NE POSTOJI! I crnogorci dosli pameti:D