Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prekinite pisati vijesti o Dodiku! Mućnite malo tom glavom, samo mu dajete vjetar u leđa. Čovjek više nije interesantan, vrijeme je da ode. To što priča, mogu ga slušati još samo u Laktašima.
to si ih ova nasa govna instruirala da nas zamajavaju sa dodikom dok oni blokiraju i opstriuraju vlast. bagra sda-ovska..
Otkad ja to govorim, doDick ujutro ustane i konta šta bi izvalio da bude malo interesantan i da vadi živce "pojedincima", a da ga mediji ignorišu, drugačije bi bilo !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Chuck Norris je izgubio samo 2 puta u zivotu: Prvi put od Bruce Leea u filmu, a drugi put od Dodika na tenderu u Laktašima. -.-
Druze Dodik, ti znas da imas punu podrsku nas iz SDP i SBB, i mi isto kao i ti ne volimo BiH, ali strpi se jos malo, pa cemo zajednicki rasturiti BiH i ti ces imati nezavisnu RS, a FBiH cemo podjeliti, jer to je i tvoj cilj a i nas iz SDP i SBB
Srbija je oduvek podrzavala RS. Sta se sad Dodik ponasa kao uvredjena mlada?
predsjednik ce se uskoro suociti sa sudom zbog kriminala koji e pocinio i presudama u hagu.presude karadzicu i mladicu ce biti samo pecat i on ce izgubiti sav moguci kredibilitet iz razloga sto ih je podrzavao.ide se polako u tom smijeru potrajat ce do oktobra maximalno.
A JOJ KADA OVI IZ SDA POCNU DA SER... PAMETUJU NEMAM NAPRETKA 10 DANA PA AKO SE DO SADA NISU NAKRALLI NECE NIKADA ZAJEDNO SA DODIKOM bruka
Opet ovaj idiot a onome ko ne vjeruje BiH mater mu jebem glupu
Svaka čast za dodika,dok Lagumdzija,Tihić,Halilovic,Radoncic,Jerlagic kao i vecina bosnjaka BiH vidi u sarajevskoj i zenickoj kotlini,takvu cete BiH i dobiti .Dodiku i srbima to ionako nije zanimljivo,imaju semberiju koja je plodnija milion puta od kompletne federacije,a u distriktu je instalirao sve institucije RS-a da osigura RS iz jednog dijela.Nece bosnje nikada imati svoju drzavu,najvise sto ce imati je ovo sto je sad na papiru ,a u stvarnosti situacija drasticno drugacija.Da napomenem samo da sam bosnjak.Mozemo mi sanjati drzavu BiH koliko hocemo....
@dededede nadam se da svoju tezu mozes potkrijepiti informacijama o nekom dobrom poslovnom rezultatu,povecanju standarda zitelja rs-a,uanpredjenju poljoprivrede ili proizvodnje uposte .itd itd mislim ono jako si glup......................... izvini ali bilo je jace od mene ;0
sta ono bi mile za one autobuse i proteste za kosovo u beogradu... sta ti ono rece dacic: jel no ovako bese: samo probaj preci granicu ali da znas nece ti se vratiti ni autobusi ni demonstranti, jel ovako nekako rekao? bila je cifra oko 10tak autobusa sa demonstrantima. ili je vucic zaprijetio, neko u glavnom od njih dvojice jeste...
Gledat ovog dodika kako pokusava sabotirati jedinstvenu BiH, isto k'o gledati onog kojota kako pokusava sabotirati onu pticu trkacicu ( crtani: Wild E Coyote )
Kakva jedinstvena BiH? O cemu sanjas? RS je samostalni entitet i nikad nece biti bosnjacki
*** li vas vise Dodik,znamo da mrzi Sarajevo i boli nas briga za njega.
Nova himna genocidne tvorevine: Izdali se prijatelji izdao me brat,izgubili sve smo bitke,al jos vodimo rat :D hahahahh e moj milo okrenuse ti "braca ledja"
Srbija i RS su oduvek imali izuzetne veze. Jedan smo narod, u dve drzave. A ako si se tek probudio, ratovi su zavrseni pre 15 godina
Pozdravljam novinara koji je ovako napisao: ''predsjednik bh. entiteta Republika Srpska'' I za ostale novinare primjer, nije ''predsjednik Republike srpske'', jer to nije republika nikakva, nego se pise: ''predsjednika bh entiteta 'Republika Srpska', jer je to samo naziv/ime entiteta. Isti princip i za entitet federaciju.
Republika Srpska nije nezavisna država, tako da je apsolutno normalno da Beograd sarađuje sa Sarajevom, odnosno Srbija s BiH. RS je genocidna tvorevina i nikada neće biti nezavisna država. Aaaa 'naš' Dodik je više i sam sebi dosadio, tako da bi i novinari trebali da ne objavljuju njegove ispade !
Ma srećo moja, Srbi će uskoro imati 10 država. Svaka regija u Srbiji će uskoro biti nezavisna država i onda se možete busati da ste narod koji nastanjuje najviše zemalja n svijetu. Ali ni grumen zemlje bosanske nikada neće biti dio neke srpske države. Taj genocidni entitet koji ste stekli na bošnjačkoj krvi i neviđenom zlu će zbog te krvi i tog zla nestati prije ili kasnije. U otetom se sreća nikada ne može naći, a vi ste devedesetih otimali iznad svake granice i zato se danas Srbija osipa kao prašina na vjetru. Predugo drugi narodi na Zapadnom Balkanu trpe šovinističku politiku političara kao što je Dodik. Krajnje je vrijeme da ih se skloni sa političke scene i smjesti u čelije zbog potpirivanja međunacionalne mržnje i kriminala.
hahaha pa srbiji nije stalo do kosova a kamoli do hendikepiranog entiteta koji ionako nema ovlasti kako dodik zamislja.
nek je ziv i zdrav i dabogda pobjedio i na sledecim izborima dobri dodik,jedino on radi u bosni za njenu cjelovitost,jedino on smije da unisti republiku srpsku sto covjek uistinu i radi ,jos akobogda njegove vladavine 4.god i ona NECE ni postojati. prodade sve sto se moze prodati,odnese sve sto se moze da nosi .ojadio je narod u srpskoj st nebi za 50 god moglouciniti 10 lagumdzija ni 20 izetbegovica.
Ja ne vidjeh gluplje osobe na svijetu od ovog Mileta :-)). RASPALA SE LJUBAV IZMEDJU R.S-a i SRBIJE. Logicno je bilo :-)).