Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista mu nemamo sa Srbijom i Kosovom, ako hoce mogu nam samo biti komšije i nista više. "Neki" su pokušali 92 i nagrdili se, bolje vam.je da ništa ne pokušavate, nemojte nas tjerati da završimo nezavršen posao iz 95.
i sarajevo zajdno prati sa novim pazarom i pristinom, sve to sto ti konjino pratis.
Odvojeno je pitanje BiH od Kosova samim Dejtonskim sporazumom. Tako da ti milokrade pušeš u hladno! Nelson to odlično zna i gledaj da ispuniš zadatu normu za ovaj mjesec. Veliko Oko te gleda!
Pored podatka da se preko 64% stanovništva izjasnilo za neovisnu Republiku Bosnu i Hercegovinu u kojoj je po Ustavu RBiH bilo garantovano Srbima sva konstituitivna prava sa sopstvenim predstavnikom, postavlja se pitanje zašto im to nije bilo zadovoljavajuće već naprotiv vrijedno rata i genocida? Pitanje Kosova i BiH iako na površini liče u srži su dva pitanja sa potpuno različitih krajeva univerzuma
Kosovo nije stvoreno genocidom, mali entitet jeste.
Najsmješnije mi je kad srbadija počne hvaliti Rusiju,a avioni puni za Beč,Njemačku,Skandinaviju,Chicago.....hahahahahha
Svijet se trenutno nalazi u 2019 godini, u 21 stoljecu te napreduje dok se najmanji ostatak svijeta zvan Balkan nalazi u 1992 godini, u 20 stoljecu te ne napreduje niti ce napredovati.
@Reis Koja '92. jarane? Neđe smo zapeli između kosovskog boja i blajburga 😂😂😂
Ma Dodik pokusava biti veci srbin od Vucica i svih ostalih. Cisti idiotizam. A kad smo budale pa dozvoljavamo da nam strani drzavljani mogu biti predsjednici (srbijanac, hrvat a nidam siguran i turcin)
Mile, neces jos dugo. Hercika pri kraju.
mile ti si proslost i ,,bezi,,u rusiju dok ti nije kasno,dosadio si srbima vise a kamoli drugima
napio se pa vidi paralelno
Samo lud, budala i bezobraxnik poput Kaktaskog vepra moze izjednacavati ove dvije sasvim suprotne stvari. Kosovo je od 1945 imalo legitiman status pokrajie unutar nam ex YU i odredzen stuoanj ne ovisnisti, dok je genocidna tvorevina - prcija nastala na klanju i ubijanju a nada sve na sveobuhvatnom progonu NE SRBA i paljenju, pljacki i unistenju njihove imovine.
ovdje si ti definitvno oevojen od pameti, a sve ostalo je nejasno
Što se lijepo zabavljamo sa ovim krmkom Dodom.
Kaže D. Dragilević, da Bakir, Čović i Dodik šmrču kokain kod Lukača. 😂😂😂😂😂😱😱😱😱
hoce Mile da ga primi izgleda pa provocira