{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dodik: Konsultantska firma je sve što je dogovoreno ispoštovala

F
29.5.2012. u 15:55
0
5
Dodik: Konsultantska firma je sve što je dogovoreno ispoštovala
0
Dodik: Konsultantska firma je sve što je dogovoreno ispoštovala
Milorad Dodik
Predsjednik Republike Srpske i SNSD-a Milorad Dodika izjavio je Feni da ne vidi nijedan razlog zbog kojeg bi bankrot bilo koje američke firme trebalo adresirati na bilo koga u Republici Srpskoj.
Komentirajući bankrot konsultantske kuće "Dewey & LeBoeuf", poznate kao firma koja je radila konsultantske usluge Vladi RS-a u Sjedinjenim Američkim Državama, na međunarodnom planu, ali i u samoj Bosni i Hercegovini, Dodik je rekao da je istina da je ranija Vlada RS-a s pomenutom kućom sarađivala manje od godinu dana, i da je sve što je dogovoreno i ispoštovano.

"Šta se dalje dešavalo s tom kućom, zašto je bankrotirala, pitanje je za njene vlasnike", naveo je Dodik.

Optužbe opozicije u RS-u da je Vlada RS-a sađivala s ovom firmom koja je bankrotirala, Dodik je ocijenio da su neosnovane.

"Usljed nebavljenja poslom za koji su i više nego dobro plaćeni u parlamentima BiH i RS-a, opozicioneri u Republici Srpskoj odlučili su da se bave bankrotom američkih firmi. Umjesto isprazne retorike, koja s realnošću nema nikakve veze, preporučujem im da se konačno uhvate ukoštac s realnim životom, za šta su i više nego dobro plaćeni", naveo je Dodik.

Ne iznenađuje što su baš, kako kaže, SDS i PDP potrčali da komentarišu bankrot te američke kuće.

"Oni su dokazali da su majstori u bankrotu, što se vidjelo po stanju u kojem je bila Republika Srpska za vrijeme njihove vladavine, a bili su vlast u vrijeme kada svijet nije potresala finansijska i ekonomska kriza. Zato je otužno da majstori bankrota dijele lekcije bilo kome", izjavio je Feni Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: