Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POLOZAJ HRVATA u BiH je takav da ih je 12 %, a DRZE 33 pozicija u Drzavi. U FBIH 20 %Htvata, 80 %Bosnjaka,a kontrolisu 50 %pozicija u FBiH. Pune Federalni budzet sa 14 %, a povlače 40 %. DRZE kladionice diljem BiH i nedaju da se oporezuju, jer se direktno finansiraju od njih.Hdz zeli aparthejd u BiH i da dokazu da svaki Hrvat vrijedi ko 10 Bosnjaka sa ovim izbornim zakonom koji nude.
Smatram da je ovo nepravda o kojoj svi sute i da je vrjeme da se ovo stavi na sto i da se konacno podvuče crta
sve to im je dala sda i ne znam zasto se ti bunis kad si dio te klike.
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Dodik ili ima dvojnika ili je podvojena licnost. Sad jedno plasira u javnost pa sam to demantuje i krivicu na druge svaljuje.
DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali sami sebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način…(roman ”Deobe”,1961., Ninova nagrada…)
Pa ja, završili se odmori.
Odakle 12% Hrvata? Zar ih toliko radi u ambasadi?
PLJUC.
Izblijedila mile farba. Reci ženi da te farba
Kaldrmaška raja, halo, stavite to na stol i podvucite crtu, svatko natrag na položaje prije Washington-skog sporazuma, pa da onda vidiš zašto je kod Hrvata 33%!
realno Bakir pojma nema gdje je luta godinama ima sve u rukama ne zna raditi onda Covic lik raselio pola Bosne turcima nije uspijelo u 600 godina ovaj odradio za 15 godina Dodik tipicni seoski baja laganini uzima lovu prica mu ona srpska lozionicka dok se pravi srbi u politici krste sta ovaj radi sve protiv republike srpske 😁 svima je pusiona nema veze koje si pleme u Bosni
Ovaj ni sam ne zna gdje je sta rekao.
Šta sad nije blokada. Jest blokada, nije blokada???
U ORIGINALU Aneksa IV Dejtonskog sporazuma kojeg zovu ustav, jer isti nikada nije usvojen, NIGDJE NEMA konstitutivnih naroda!!! Postoje samo 3 konstituentna naroda, drugi narodi i građani KOJI TREBA DA KONSTITUIŠU USTAV!!! Na čemu je ovaj Dodik da stalno lupeta o nečemu što ne postoji. ZAMJERKA KOMŠIĆU ŠTO NIJE NAGLASIO NEPOSTOJANJE KONSTITUTIVNOSTI NARODA!!!
Standardno, Dodik! Mi u klin, a on u ploču! Jel zemlja okrugla? Dodik: mi tvrdimo u RS-u da je ravna!
Pa ne zna, niste mu se javili.
Ljudi dolaze na posao i rade kao i do sada.
kakve ti duznosti upravljas zablokiro drzavne institucije svojom ljenoscu i trvdoglavoscu
Sta bi sa peticijiom? 🙂