Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo zaustaviti prolazak od Zvornika i Bijeljine prem Tuzli pa prema Sarajevu i kraj, molit će on za pomoć na granici....
Dodiče, zaboravljaš da je tvoj posao da braniš granicu, a ne da šalješ do USK. Shodno tome, kao pogranične EU zemlje bi trebale puštati migrante i slati ih u Njemačku, jer im je zaboga tamo cilj?
@ved Ne mozes zaustaviti kad oni hoce na USK, a zna se zasto. Pa nije krenuo 2.000 km da zaglavi u srednjoj Bosni.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ma vi ste se svi dobro ugradili u migrante i u eu fondove a narodu suplju bacate
Neces vojsku na granicu jer ti je tako tatko naredio a ti kao mali potrcko moras slusati, E pa nece biti ni u Fderaciji! Jasno?!
ovaj dodik jos ne konta da je rs Bosna i Hercegovina
@TangoBezMaske i Komsic je legalan, da nije, nebi bio tu gdje je.Legalno je izabran, nije dosao na Vlast pucem.Sto se netkome ne dopada, to nije Komsicev problem, nego svatkoga tko ga uvazava.Mali su pojedinci, a i smijesni da bi vas netko za izgovoreno uzeo ozbiljno.
Sve bi ja njih tebi vrn'o nazad...postaviti Policiju na razgraničenje sa genocidnom i nema ulaska u FBiH pa da vidimo majčin sine !!!!!!
@gooUser1567097558 pa šalje na usk da izađu iz drzave' šta hoćeš budalo?
@ved pa kako ces zaustaviti konju jedan' možeš jedino ako podeliš drzavu' odcijepite vaš usrani rezer vat, i problem vam je rešen. Ovako vam samo preostaje da kmecite' odvratne ba lijenštue.
Vojska ce doc na granicu sa Smrdijom abg..95 ste se spasili sljedeci put necete..abg..da dozivim.samo..mater vam vasu poganu vise
@gooUser1579008188 mamu ti u sve rupe, kao časna vrs 90'ih' kad si ti rođen mali? . Sad nastavi da kmecis. Joj sto je milina imati državu u državi pored još jedne matice' a kukajte i primajte i naš 'urac i mudžose koje vam šalje dodo.
znaci na entitetskoj liniji nicu satorska naselja, Mile naseljava nove komsije
Iznenada preminuo član Uprave Sparkasse Bank Nedim Alihodžić . Komentari na članak su isključeni. ?? Zašto ;)
Tiš mi kažeš ?
Kažeš izborni zakon zamka za Hrvate u BiH. Kažeš jako se ugroženi od Bošnjaka.Nema te nikakva prava, ni politički utjecaj u BiH. Šta će biti bolje, ako Dragan Čović bude u predsjedništvu umjesto Komšića za Hrvate.Ja ću ti odgovoriti neće ništa. Čović vam je lažni hrvatski domoljub, koji voli samo novac i moć. Niko nije glup, boli vas polni organ za BiH i za izborni zakon. Vi sanjate o Mostaru kao stolnom gradu i o Herceg Bosni.
Милораде будалетино, Слобо је био у свему много, много већи од тебе а како је завршио ваљда знаш. И ти јаране кад одрадиш неке послове за некога , једног ћеш дана осванути насмијан у неком јарку али то не иде у твоју главурду. Могао си бити неко, али си одабрао други пут
Hoće Mile vojska na Drinu i Bogami mi. I to NATO vojska na Drini če biti , upamti . Voljeli mi to ili ne jer na Drini se čuva sigurnost EU ;)
@fbUser1579097558 hahahaha evo onog produkta incesta koji ne zna razliku između Č i Ć hahahaha. Brđak ' šta ima brđak, kako si brđo? Odcijepite vaš re zervat i slobodno postavite vaše gazde na granicu' a dok ste sa srbima' na kolena pred srbe bre bal ije! Hahahahaha
I sta, dalje razgovarat sa ovim volom kad taj ,kad bih mogao prodao bih i dida i nanu,samo nista ne prema svrbijadi
nedat para rg i radice sta hocete. bankrut su totalni . ne samo da je kanton SA veci ekonomski od rg, ja mislim i da je sami grad SA veci ekonomski od rg