Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu li ovo laktasenka na tuti uslikali, ko da ima problema sa stolicom :))))))))))))))
SDA je podržala zajedničku kandidaturu Ćamila Durakovića. Desnica Radivojević je onomad bio Podpredsednik Federacije ispred SDA. Pa me sad zanima za koga će SDA pozvati svoje birače da glasaju.
te mu neko podvaljuje te mu neko nesto finansira iz vana te mu neko stima u sudu te nije proso zvjezde granda te ovo ono... sto bi reko mr dr psihijatar mozgalic ovaj ima psihoparanojakleptomanski poremecaj
Dodik forsira grešnog Grigorija za mitropolita dabrobosankog !! HAjd sad reci da ne zna podvalit ko Grigorije. Koji bi na Sabor crkve doša maltene u fići kad bi to bilo politički mudro !! :) http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/2016/05/zona-sumraka-u-spc-dodik-zahtijevao-od.html
Dodik je istorijska podvala srpskom narodu. On se svakodnevno bogati, dok se obican svijet osiromasuje.
Ovi zivotinju doista treba pelcovati pod hitno.
Mile zvani Refko.
Boli te racku mile jesi pjevo ne meRe nam niko nista, sta sad hoces..
ima ovdje istine, pa radivojević je obavljao sve funkcije ispred sda stranke i nemojmo misliti da je srpski narod u srebrenici glup i da to ne zna.
On i njegov haver Galijasevic su ludi ocamm..
Ja konja.
Pitam se da nije necija druga podvala, samo da sad Bosnjace ne polete Desnici...
Doji ga Mile kako ide REFERENDUM :-D pihihi
haha kakvi ste vi srbi sami sebe izdajete ccc
Paranoja je grozna stvar.
ah, prelijepo: "No true Scotsman" argumenat. Sada Papak odreduje ko je pravi srbin i ko nije
Slika sve govori .... Ako je iko ikakva podvala , ljudskosti , čojstvu , veri , razumevanju , demokratiji , i sličnim osobinama , koje čoveka izdvajaju od životinje , onda si ti ta podvala. Jer pri tvom ponašanju nema ništa , ama baš ništa , za šta bi normalan svet mogao reći da je u skladu s vremenom i razumom. Ništa osim krmaluka , samoljublja , poltronstva ( močnijim od sebe ) , i seljačkog primitivizma.
Idi spašavaj TE Stanari. Sve si ostalo upropastio. Nemam ja želju iz Federacije da ti hranim penzionere.