Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako hoće zadržati stabilnost i mir, trebaju promijeniti ustavni poredak povratkom na ono što je bilo sedamdesteih i osamdesetih. Suprotno vodi novim sukobima, nažalost. Suludo je očekivati da će bošnjaci, a ameri pristati na podjelu BiH vez nove velike frke.
@DRYTornado. Kako izgleda rat i jest najbolje rjesenje
@Zanovijetalo pa iskreno Rusija zadnjih godina ima dosta vise utjecaja ovdje. Ovo se znalo, morao je ubrzati sve to jer je HDZ pod pritiskom zbog FBiH. Jos da je Čović u prijedsednistvu znas da BiH ne bi bilo. Samo iskopajte oruzije, narocito na granicama uskro izlazi MUPRS na granice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Željka jede Dodu pogledom na ovoj slici.💞
Ma jok ba, prljavstina mu viri iz usiju, pa ga ona zeza da bi trebali posijati nesto :)
"Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbineeee..." ;)
Uf jesu mu nastetili ,
E lutko što si se slikala ispred Bijele kuće,slikala si se.Mislim da ćeš i ti na crni notes a onda opet narodu prosipajte priču kako se cijeli svijet urotio protiv Srba.
sta li ovaj zuti iza laze?
On pita dodika „ jebes li sta predsednice“ ?
Slabo je to uticalo na smedu dodu te sankcije..on je posto jos veci smrad posle toga... a i ove ako uvedu za nekog drugog samo ce ga jos vise uzvisit prema rusima...ebiga..
Cuj, "najmoćnije drzave. Pa Amerikom rukuje npr, britanska kruna, potom Izrael a ima ih ni 10 miliona. Amerika se ne pita nista...vidite da ni Evropa ne peva kako bi oni hteli - najvise nafte uvoze od Rusije, Turska im zadaje ne glavobolju vec hronicnu migrenu. Plinovod ide samo tako. Sankcije Amerike...pih
Zavrsit ce i na crnoj listi EU ,samo dok im prekipi. Onda ce biti kuknjave kako niko opet ne voli Srbe
Guze se ovo dvoje vidim im na ocima hahha
prepoznali i svjetski ljudi kakvo je dodik govno,svaka im cast
Trpa Mile u nju . Ne vadi. Puni je ko puricu. Za fotelju podvezala jajnike. Klasika
Cmokni ga mala cmokni 🤩. ahhahaahha...
A jesu vala pravi par ovo dvoje, nekako se nadopunjuju, glava od kobile i volovska glava😂😂😂😂😂
Ove treba u zatvor,što prije to bolje.
nema vise srpske:sume,livade mleko,voda,ceste,ptice,grmlje,sljive,banane..........sad je sve bosnasko i hercegovacko cim je vojska postala bosanska trebali su znati da malo popuste gas i ne prkose ali oci gladne ne mozes tudje nazivat svojim vrijeme pljacke je proslo