Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS-Retardirana Stoka
E junace ti koji energicno kuckaš svojim malim prstićima koji su izrasli iz šuplja ti tijela, svojim izjavama potvrđuješ hajku na s.r.be, jer svi ste krivi za nebrojene ge.nocid.e, p.rotj.erivanja, plja.č.ke, silovanja, granatiranja civila, snajperska djelovanja po civilima...p.i.č.k.o!!! Ist..ocna Srb..ija hahahaha Prozovi se istočna stočna, bolje ti stoji...prirodnije je za tvoj n.akar.adni intelekt!!!!
Bee Haa,hajd ne prosipaj se vise...i molim te, ako vec koristis EKAVICU, mada, nema nikakve logike za to, nisi manji srbin ako pises IJEKAVICOM,posto dolazis sa Ijekavskog govornog podrucja, koristi je kako treba, tj. 100 procentno, inace, JEDINICA iz srbskog......znaci, ako je ZIVELA, onda je i za VEK VEKOVA, a ne Vjek Vjekova kako ti tipkas.....de saberi se malo....sta ce reci Mile kad vidi kako tipkas....znas da se on dici vasom pameti....
mi smo bobedili 1389 kao i sada, :)) jest da je smrdija sve manja i manja ali to je nasa pobeda !! :p
jaa baa...
-Cavicu navratila ga Snjezana.
http://vasicrajko.blogspot.com/ SNSD-ov Mitar Tarabić@ spin dr Goebells , gleda u fildžan, baca grah i ponekad i ubode ali u ovom svibnju samo baljezga . Valja natoriti put Voždu ne bi li mu se posrećilo . Ali eto nije . Čorak ...
hehehehehehehehe hehehehehehehehe heheheheheheheh hohohohohohohhohuuuuu uuuuuuuuuuuuuuu hohohohohhohohoh hohohohohohohhhoho referendum hahahahahahaa.....
hajmo sada nazad u Vlahiju
Jel vam TAMBURA NE SVIRA DA JE POCETAK KRAJA GENOCITETA-CETTNOCITETA...!!! SLIJEDI VRACANJE USTAVA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE KO I NJENE ZASTAVE S SEST ZLATNIH LJILJANA I HIMNE JEDNA SI JEDINA...!!! BIH4EVER...!!!
Eto Dodik završi priču sa referendumom.Možda bi trebao pokušati sa PLEBISCITOM ko zna možda može proći.hahahahahaha.
koji si ti neskolovani deb.il :))) ako vec pises da je b.luka srbija :PPP papak jedan onda to dodje zapadna srbija, a ne istocna :PPPPP (jesi li cuo za kompas? dilajlo neobrazovana :PPPP)
oj dodooo p.usi k.rac ko te j.ebe moze Bee Haa (BiH) i bez tebe,Hajmooooo referendummm,genocidni narodeee
@Bee Haa Ne treba nikome da psuješ majku kad je nas Dodo ispalio, niko drugi. Neka ih, nek uživaju danas. Ovo im je rijetka, ali ogromna prilika za slavlje..
Kakav Bee Haa on prvi bježi u Srbiju jer je blizu može i pješice internet ratnik hahahahahahahahahaha
@Bee Haa Ućuti malo. Ispalio nas je Dodo zvjerski i nek nam se smiju. U pravu su. Vrijeme je da Srbi vide da nemaju dobru vlast.
Samo da kažem Miloradu koji prijeti svim i svačim a najviše praznim riječima.Kada ste napali 92 znali ste da su Bosnjaci skoro goloruki.On sada vrlo dobro zana da je u rukama tih nekadašnjih golorukih najmanje oko 500000 dugih cijevi a kratkih ko zna koliko.