Savez logoraša u BiH pisao Josipoviću
0
"Dodik je otvoreno podržavao granatiranje Zagreba"
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je zlocinac i mjesto mu je u zatvoru! Kratko i jasno!
Stvarno je ovaj DODIK pogan??? On je otvoreno podrzavao bombardovanju Hrvatskih gradova, dok su se Hrvati toliko protivili bombardovanju srpskih koji su unisteni od strane istih, BROD, DERVENTA, SIPOVO, MRKONJIC GRAD, RIBNIK, VRHOVINE, KORENICA, KUPRES i jos mnogi a druga mjesta gdje je sve sistematski unisteno.
A KAO BOSNJACI NISU PODRZAVALI GRANATIRANJE HRVATSKIH GRADOVA U BiH, NITI SU UCESTVOVALI U LIKVIDACIJI HRVATSKIH CIVILA U TRUSINI, GRABOVICI, BUGOJNU ITD.
cudom se cudim i nemogu se nacudit kako nasi narodi vode \"bitku\" i brane politiku njihovih drzava koje niko ne j.ebe u Europi .. asvinasi politicari uzivaju po luksuznim vilama i skupocijenim jahtama i autima ...zive konijedni drugu politicari u EU ...i mi jedni drugima majku j.bemo radi njih i neke trule istorije .. odakle je ko dosao prije 1000 godina ..koga to zanima ? samo idiote... a u svim zemljama bivse juge ratni invalidi kopaju po smecu trazeci komad kruha... i nije cudo da smo ratovali kad je tako lako otrovat balkance.. .nacionalizmom,komunizmom,fasizmom,kapitalizmom i drugim modernim bolestima... hvala boze da sam na vrijeme otisao iz vukojebine ...
Dodik je lično je granatirao Zagreb, to ćemo objaviti u emisiji Zlatkovih bardova novinarstva, Bakira i Vaska.
Pored toga stoje podrzavao granatiranje Zagreba uspijoje da ucjenjuje Covica i HDZ zbog razni pogodbi i ucjena politicki manipulacija HDZ - i razni Srpski prestavnika. Najvjerovatnije da posjeduje jos razni Video dokaza protiv razni javni licnosti i da koristi te Video protiv kose suprostavi njegovoj politici ucjenjivanja
iz pouzdanih dokaza zna se da je dodik silova.o maljoljetnic i da ih je takodje servirao generalu mc-enziju....i sigurno da je dodik podrzavo ne samo granatiranje zagreba vec sva etnicka ciscenja bosnjaka i hrvata....
MURATE !!!! PUSTI VODU !!
Ma bas me briga za Zagreb, bitna mi je Zap. Hercegovina...
sto su se srbi i hrvati upalili ovdje...ma nema veze, nije Dodik pordrzavao granatiranje Zagreba....ljubite se i dalje...Al sjeba vam ovo zajednicu ..
\"Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući ; niko krupno ka Turčin ne laže!
Eki vam price.
Jel\' to hodžin zapis? Držite se Vaskovića i ne provaljujte se.
Hebo te Dodik i onaj njegov ljube dupac Čović što će pljunuti sve Hrvatske žrtve po Dubrovniku, Vukovaru i td zbog fotelje.
Jadan ti i svijet u kojem zivis , gdje velicas zlocince , ubojice , silovatelji i jos mislis da si na Bozijem putu.
E brate mili ...????. Zvuci malo naivno da se logorasi BiH , koje iskreno postujem obracaju pismima i dokazima . Na kraju ce penzioneri, sindikati , lovacka i ribolovacka drustva poceti kopati ko je granatirao Zagreb i ko je odobravao i davao naredbe. Te stvari su jasne i postoji masa dokumenata medjutim , republika Hrvatska zna puno toga vise i sigurno ima u svojoj dokumentaciji sve te podatke da bi ovo bilo buuum. Hrvatska igra igru dvostrukih arsina prema B i H i mozda je sve ovo kontra produktivno.