Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema to veze ni sa VM ni sa ANP. Dodik je lutka na koncu Rusije koja pokušava da dokaže da je BiH nefunkcionalna i da je treba podijeliti.
Kada bi se u RS-u desio scenarij Krima mi bi kao i 92-ge mogli samo prackama da ih gadjamo, za takvu zrtvu nema vise kriticne mase. Ustavna i zakonska obaveza institucija svake drzave je da brane drzavu i gradjane, kao i da pruze mogucnost i sredstva gradjanima da je brane
@montypython3000 A Rusiji je RS potrebna kao prva buffer zona prema NATO. Kad jednog jutra počne sukob treba im neko ko će primiti prvi nuklearni udar da bi Rusija dobila par sati. Taj sretnik dosad je bila Srbija ali Vučić je poturio još veću budalu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ma daj vise da ti Amerikanci reaguju i i rijese nas ovog vepra
@nalix ma ne daju mu Rusi, prihvatio bi on ali ne smije :)
@PredsednikXMileDodik Znaš ti dobro kojeg...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gjde je onaj jašarevic, nek ga rokne
Gori od vlaha je samo onaj ko im vjeruje!!!
Pozdrav iz 183 kante za smece .....😂😂😂😂
Prijeti nam Mostarizacija! Ostat ce isti ljudi na vlasti i pljackati javnu imovinu i kad to nestane onda ce doci izbori, nova vlast koja ce krenuti od teske 0.. Naorde, izlazi na cestu, izgubit cete sve
Ma jok, ne moze!! Idemo sad do kraja pa ko prije izgladni. Neces ti ovdje anarhiju stvarat Bosnjaci moraju shvatit da je ovo rat, al bez metaka, a u ratu moras nosit teret.
Vepar ostaje vepar On je jedna lutka koja stalno radi samo za interese Srbije i Rusije. On misli da to radi za srpski narod a srpski narod u Bosni i Hercegovini ne moze da se odbrani ako bude rata. Granica na Drini ce postati NATO zona za bombardovanje bilo kakve vojne masinerije kao sto je bilo Kosovo 99. Srbija nema vise jaku diplomatiju kao sto je imala 92.
Zašto ste ko mutavi zapeli i vežete jedno za drugo. Vidi se da niste normalni i da iz principa ne popuštate. Takva politika je jedino na Balkanu. Svugdje drugo to se kažnjava na izborima osim u BiH...
Nikako se nije smjelo upasti u ba-jinu zamku i pristati da se " pregovara " o več donesenim zakonima i međunarodnim obavezama zemlje.Za to su krivi domači , ali i međ. zvaničnici. Sada kada je to tako , samo Ameri mogu narediti , dakle narediti , da se ispoštuje sve što je več zakonski doneseno. U protivnom oni mogu postaviti pod lupu mnoga pitanja i odluke Deytona , pa i sam naziv i postojanje entiteta rs i fed...i td itd.
@lpgica Samo sz svemoguci sultan ,car franc i hitler mogli naređivati ,dok ih Srbi nisu odavde otjerali .
a bas bi me iznenadilo da se slozio.... kloc.
mars u rusiju govedo laktasko
haj'mo dezurni idioti, dajte svoj dubokoumni komentar.
“U Bosni zive Bošnjaci muhamedanske, Bošnjaci katoličke, i Bošnjaci naše pravoslavne vere” Ilija Garašanin “NAČERTANIJE” 1844
U Hercegovini zive Hercegovci pravoslavne ,muhamedanske i katolicke vjere . Isto tako i u podrinju ! A svi su Srbi .
Jeste li vi LUDI ? NECEMO U NATO 1000 puta vam je rekao i ne smarajte narod vise sa ANP
niste jedini. u demokratiji vecina je gazda. zato idi u rusiju ako hos da zivis van demokratije
Jesam li ja jedini sto sramota bas potrefi kad skontam ko nas predstavlja, stari nacionalisticki lopovi
Jbg, kad je pojedinim u zemlji preči Nato od formiranja vlasti...