Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sustini, medjunarodne zajednice boli dupe, šta ce sa nama desiti. Mi smo krivi zasto imamo ovako los i bijedan zivot. Nacionalisti su na vlasti a vjera je maska za skupljanje politicke moci. Skolski System je nula. I u Bosni postoji samo Sarajevo, drugi krajevi Bosne su zanemareni. Posebno Krajina.
Isto kao Karadzic govori, napominje ozbiljnost situacije, hoce “dijalog” u kom uslovljava svoje stavove kao jedine i apsolutne. On negira uopste postojanje visokog predstavnika, koji kao i medjunarodna zajednica suti kao zaliven. Opozicija ne postoji, to sto postoji su frustracije, nemoc, nesposobnost politicara, dok obican covjek ceka nesto, a ne zna sta i od koga.
Dodo je stvarno perfidan, covjek zna kad ce kako reagovati i opet je pravilno reagovao, tj. postavio se pravilno na ovu situaciju. Nijedan od ovih drugih mu ni vode ne mogu donjeti !!!
ova prica nece nikad prestati.
Neki dan je pricao suprotno, sutra ce opet nesto trece, kako vjetar puse tako mijenja izjave!
Опет Сарајево забија главу у песак као и пре референдума. А БиХ са 4.200.000 становника пала на 2.700.000.
Daj odluci se Hipik za šta si više... isti si moja punica
Para busi gdje burgija nece. "Za BiH bi samo navijao kad igra protiv Turske" rece podavno Dodik koji je poriklom Katolik. Hahaha. Boze sacuvaj. Zato kazem uvijek, ne moze se drzavnik biti ako nisi licemjer. To je odlika pravih politicara. Postenje je u drugom planu i ima da te nema ako zelis i ganjas neku pravdu a posebno u danasnjem svijetu. Uzdaj se u se i u svoju kjuse. Proizvedi svoje oruzje i naoruzaj se, trazi pomoc, ali ne ocekuj kad zagusti da ce ti iko pomoci. Ako pomogne, dobro je.
Ili je frajer bolestan dvojna ličnost ili nas sva trojica hebu žestoko
Dodik bi pristao na ukidanje 3glavog predsjednistva, ako bi on bio predsjednik
vi se samo prepucavate i svadjate umjesto da o svojim zivotima mislite,,,,30 god vam malo da istinu skontate,,sami sebi najvise mozete pomoci,,,bice kako bude od mrznje niko nije postao bolji covjek,,,mi nemamo jedan helikopter o cemu vi pricate 😂😂✌
Niko nije vidio sta Dodik izmedju redova kaze i to je zalosno kakve novinare imamo. Evo sta kaze Dodik: Ja sam za to da se održi teritorijalni integritet BiH, a politički aranžman mora da bude unutra, ono što se mi dogovorimo. Super receno, ali u nastavku kaze: mi moramo doći do jednog novog dogovora koji može stabilizovati Bosnu u nekoliko narednih decenija... Vidite li sada sta se htjelo reci izmedju redova?
Iz ove izjave vidimo da Dodik uopce ne odustaje od svojih zacrtanih ciljeva, nego samo odlaze za nekoliko decenija ono sto zeli, a to je cijepanja BiH, ukoliko se dogovore, a te decenije ce iskoristiti i dobro se pripremiti da lagano u miru razvali BiH. Ukratko, jednim udarcem ubija dvije muhe. Prvo, postaje faktor mira i stabilnosti i neko sa kime je moguc dogovor, a drugo, dobija na vremenu da njegov nasljednik ima pripremljen teren za rasturanje BiH.
Nesto je Dodika prepalo iz Avganistana izgleda, pa je sada skontao da je ljepse zivjeti sa Bosnjacima u miru, nego da oni ISILI-K dodju...a vec su ih dosta nagurali iz Srbije u BiH. Salji dalje Dodik da vas ne potamane, pa onda nas ahahhaha
Problem je što se Fošljaci ne znaju hljeba najest bez nekog nametnutog diktatora, visokog predstavnika/kolonijalističkog guvernera i sl
Bošnjaka je, po prvi put u istoriji BiH, preko 50% sa tendeciiom rasta na godišnjem nivou od 1,5%. Broj drugih konstantno opada. Bošnjacima je svejedno ko je VP.
Dodika treba ignorisati, ne hraniti njegovu nadu da je više bitan.Bio je bitan i to je prokockao.Vrijeme je za pospremanje BiH.Predjednik Erdogan može u maniru dobrog prijatelja da sad pomogne Srbiji da prevaziđe svoje fašističke fantazije i postane normalna zemlja.Preduslov je uništavanje trenutne agresivne politike, politike genocida i razaranja.
Treba pohvalit izjavu Milorada Dodika a ne stalno napadat i blatit covjeka i to godinama narocito od medija .