Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantniji je članak o gey paru iz Zagreba!
HEBO TI KAKIR MOTORKU, A TI KAKIRU ISTO. DNO DNA MAMU VAM VASU.
Idemo napraviti referendum, kako će se tko zvati u BiH! Srbi i hrvati mogu biti samo bosanski pravoslavci i bosanski katolici, ili bošnjaci pravoslavci ili bošnjaci katolici, baš kako i historija kaže, a nikako srbi ili hrvati u BiH. To mogu biti samo oni koji su emigrirali iz Srb i Hrv. Idemo referendum o tome!!! UinatDodicku, Čoviću, a pogotovo Boži Ljubiću, bosanskom tifusaru!
@odbojkash10 imali ste 24 godina da sredite vasu sredinu - zagadili ste je. Fekalistan sto bi rekao veliki filozof Bulevar!
Pojela maca jezik
Hoćeš da kažeš da te gledao ko telac???
SITEPU RACKU.
Genicidasi,samo jedno pitanje.Da li mirno spavate.
@BrojJedan1 naravno... posle remove kebaba spavas ka bebica. :D
Dodik: Izetbegovića sam pitao o incijativi za promjenu naziva RS, on me samo gledao. I onda mi zavalio jezicinu u usta.
Ovo kao Sipci sa statuom Klintonu. E moji jugoslovenski mali bezvezni narodi. U pravu je bio Tito kad je izjavio da ste niko i nista ako niste zajedno.
jao covjece, ovo je mega sub nad hiper realizam. hvala za rusko ne. sprijecio usvajanje rezolucije u srebrenici. vetoom do istine. lazimo dok laz ne postane istina.
Samo se vi gledajte i nastavite jebavati gladan narod ko i prije.
prihvaticemo naziv republika srpska ali samo ako ispred stoji GENOCIDNA TVOREVINA republika srpska
Nemas ti sta prihvatati on je pihvacen prije 25+ godina, jado jadni i to tvoj Alija prihvatio..otac tvoje nacije :)
Tako ste rikali po hrvatskoj i onda -njet !
Gledas me a ne das to je provokacija
Moze prijedlog da se uz naziv rs doda gt. Gtrs= genocidna tvorevina republika srpska
Pa naravno da ga je samo gledao...kakvo glupo pitanje. Samo ime zraci jednostranom zeljom da se svi ostali osjecaju i budu tretirani drugorazredno. Kada je nesto tako banalno i jasno...cak i jedan prevarantski kloc od izetbegovica nema nista da kaze.