Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje si lopove
Pozuri malo ..... 7.maja dolazi Erdogan u BL da otvori Arnaudiju dzamiju i povrati stare teritorije ......
Djeca mu se smiju
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ovo samo pokazuje koliko su do sad izbori bili pokradeni u RS
Jao kako Kockaste Glavuše uzimaju narod na istu priču decenijama.
Ovaj hladno tijera svoje
Samo Do kraja i ne okreci se ,samo idi...
Mile ima da šišPu!
Kad pravoslavci iz BH entiteta RS shvate da ih Dodik tjera u propast svima ce bolje biti.. svi smo mi Bosanci i Hercegovci, samo nas ima muslimana, katolika, pravoslavaca i ostalih.. To kad se prihvati imat cemo drzavu..
Ideš u ćuzu
kukavica..narod treba da zna da ovo nije nikakava borba za eres vec njegova privatna borba..narod ce samo izgubiti bude li mu dao podrsku
ponasa se kao da su bosanski srbi osvojili teritoriju RS od svoje vlastite drzave ignorisuci BiH i druge narode u RS i BiH. pogresna i nemoguca logika.
Opet laze narod a i sam sebe laze.Hem je lopov hem je lazov. Haj pocni vise krmak jedan.Haj vise pocni pa u prvi esalon sa sinom i kcerkom.Haj pokusaj mirno.J..o T. Stevandic I Viskovic sve najmilije.Hoces da zakuhas pa da pobjegnete u kriminalom stecene vile i apartmane a onda ces one sa minimalcem poslari da ratuju za tebe.Haj imaj muda pa pocni.Ti si obicna pic.ica.
On je žrtva sa milionima na računu i bogatstvom a obićni građani nemaju za kifle. Samo zavrnuti dotok novca u rs i sami ce ga građani linćovati kao i sve svoje "heroje"...
lošu drogu mu opet neko uvalio, vepre laktaški smaraš sa svojim primitivnim pričama, umislio si da si bitan neki faktor, jesi al u k.u.r.c.u. , kad shvatiš da si ti jedini ludak i rušitelj svega tad ćeš već biti iza rešetaka gdje ti je i mjesto, mrš
To Mile kreni, čekamo 25 godina....
Ne zna ni on vise gdje udara, e moj Laktasenko fataj se Moskve dok jos mozes i dok ne zaglibis u zatvoru.
Ne mogu da verujem koliko su muslimani plitki i kakve komentare daju,on je vas čovjek.Svi koji dodju posle njega bice radikalniji 200% od krmka iz Laktasa.
Pa sa radikalnim cemo radikalno, fukaro iz manjeg entiteta. Mi smo Bošnjaci po nacionalnosti.
Odlično! Pripremite službe da prvom prilikom sprovedu rsovce u zatvor i to će biti kraj jedne epohe.