Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile, najveci Bosnjak ikad!
@ServiRakRanaBalkana Dobar idiot
Druze Mile mnogo si dosadan. Imas sankcije, opet ides uz nos, iako znas da si donji kakogod, osim kod svojih ovcica..
Veliki zep podzemno atomsko skloniste hoce Duduk da koristi za gljive:)
baja na aparatima
Pa ovi sa Klixa nemogu ispravno ni džep napisat.Veliki Džep kliksovci to je u Dodika nije žep boli njega tuki za žepom.
Ovoga su globalisti doveli na vlast. Sad da li jos provodi njihovo ili se je oteo, to ce se ubrzo razjasnit/
De bogati ne seri! Pa tvoj Radmanovic je trazio da se Bosna primi u NATO. Ti se ponasas ko da smo mi svi ovdje ludi. Citaj malo konjino!
Dodo sahraniše te, a ti nekad bio glavni baja
Milojko bre , ministrica Pendeš danas razgovarala s ambasadorima Cormac i Ferguson , oko aktivacije Mapa.... Kasnije su sve svetske novinske agencije izvestile , da je visokim gostima bilo jako žao što ti nisi prisustvovao , i da oni svi jedva čekaju da se tebi skinu sankcije , kako bi ti mogao konstruktivno doprineti , jet te bre , bržoj integraciji BiH u Nato...
Pa eto, ti non-stop neki quratz vičeš i galamiš pa de nam reci šta si to konkretno uradio ili dobio... Prodaješ šarene laže podanicima koji su kao opijeni i nije mi jasno kako do sada nisu skužili da im se u životu od 90-tih godina prošlog stoljeća sve kreće samo UNAZAD ... ? ? ?
ma Mile bjazi ba, bajzi
Ako ti Mile iko kaze da Ivanic vise voli da neka korist ili dobitak ide u tvoj djep, nego u njegov, pa kad je i Veliki Zep u pitanju, nemoj mu vjerovat.
Mile, vlašino!
Budalu ne treba zvat' sama se javi.
Slozio bih se, Milorade, al' onda i ja, i ti 'mlatimo praznu slamu'.