Komentari (709)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva sprdnja od drzave.😱
Ajd što im krade žito... Ali što dodik hebe u zitu... Respekt milorade, jedan od rijetkih koji ispunjava svoja predizborna obećanja
Smijesno je da Srbi koji su presli na Islam (prodali se dokazano kroz istoriju) se danas protive zastavi svojih predaka !!!! UZAS, dali vas je stid ? Dali razmisljate o tome kada legnete soavati ? I ako da... pa zamisljajte Tursku zastavu onda !!! Sa Tvrtkom , Bosnom i Hriscanskim ljiljanima vi nemate NIsTa!!! Alija vas je slagao radi svoje guzice i radi njega ste i ginuli, drzava Islamska u Evropi nikada nece postojati !!!
ovo je zastava pod kojom je ubijeno preko 2500 sarajevske djece ,pod kojom su najveci genocidi pravljeni posle 2 s.rata , zalosno ali istinito ,vucic se naoruzava vise nego ikad ,klanje i ubijanje nece nikad izaci iz pojedinih glava ,bili smo slijepi 92-e , zasto moramo opet biti ?
“DVORSKA LUDA”
Čemu se budale raduju , pametni se stide !
Što je više kleveta i laži, Milo mi je miliji i draži
Vodi ga kuci
Trampster se oglasio povodom Dodikovog kurcenja: https://tinyurl.com/y8os6jrb
Bosnjacima treba biti jasno da su Srbi spremni za rat.
opalise te bosnje minusima haha
Cekamo ;-)
Iste zastave sano drugacija boja emoj Mile otiso daleko bice u krizi zbog seljacji ideja.
Vrlo ozbiljan prestup koji će imati nevjerovatne konsekvence! Simke biće ti drž pištojl - drž gače! Sječaš li se toga junačino?
Naravna stvar da je unio zastavu RS-a, to je jedino što on stvarno zna, proizvoditi krizu, sukob, mržnju... kad je ponudio neko rješenje za bilo šta koje ostali narodi prihvataju? Zato mu je pred konzulatom Slovenije u BL red kao da se dijeli pečenje besplatno, zato mu je budžet RS-a otprilike kao i kantona Sarajevo. Krezuba svjetina je sad u delirijumu jer opet može da srbuje do iznemoglosti, jedino to je bitno
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
Dodik je osoba koja ce sve uraditi kako on zeli, nema muda niko da mu se suprostavi, nema zakona koji mu ista moze i boli njega k za BiH, on bi najsretniji bio da sutra zarati. Ako se ista pokusa ode on u Srbiju gdje ce biti sticen.
Njemu je posao da to tako radi, placen je i podrzan u tome sa svih strana ;-)
Nevjerovatno kakvo st (r) anje od države kojoj su Čović i Dodik predsjednici.. Za Džaferovića nemam šta reći, lik zalutao skroz, ne zna ni sam otkud u politici.
Sve ok, dosao u Sarajevo, glavni grad, slika se ispod džamije, IZNIO zastvu RS-a(koja je bila negdje, i neko ce je tamo vratiti opet)... U nas narod samo vidi crno :D, a pozitive na sve strane. Hej da da nije Dodika ovi nasi bi nas u NATO, a to ko dobro za nas mos misliti :D
a dajgle starih slikica poturcene memorabilije kada se samo docekivalo sa onom sklepanoj od zapadnih fasista u kafani varta zastavom..:):):) Pogledas zastavu BiH i zastavi Kosova i tacno vidis da to nisu drzave nego PECINE,..ko sto kaze onaj danas azerbejdzanski fudbaler...vala bas taman tako