Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ti Inzko uništio banke, robne rezerve, uništio RTRS, rasuo pare na trebinjski aerodrom, rasuo pare na plaćanje predstavništva u Izraelu od koga se ograđuje Izrael, rasuo pare na sumnjive lobiste u Americi koji te smjestiše na crnu listu i nemam više 'karaktera' da dovršim.... :))) Ne svaljuj svoju krivicu na drugog.
Mz, UN, NATO su kapitalističke organizacije zasnovane na profitu, za koji su spremne opljačkati deviznu štednju građana, uništiti i pokrasti privredu, srušiti državu i pobiti narod.
bravo antibiotik-slazem se 100 posto da je on stvarno protiv srba do sad bi smijenio kompletnu SNSDeovu kliku Malo vlaskog kmecanja nije na odmet Svi su protiv nas!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imal Iko ziv na planeti da nihje protiv srba?? :)))
Ovom krmku se treba postat u sred usta ko i čoviću i to sa plahe visine ...!
Dodik: Inzko radi plaćenički posao protiv Srba i RS, ne vrijedi ga komentarisati Hajde da se i tebi nasmijem prvi put.
sta drugo ocekivat od djikana
Inzko svojim javaslukom i ne mijesanjem u svoj posao i svoje DAYTONSKE OBAVEZE, zapravo podrzava tog ludjaka. AKO OHR NE ZELI RADITI ONO STO MU JE DAYTONSKA OBAVEZA, ONDA TO I TREBA SAOPCITI JAVNO, DA PATRIOTI ODRADE POSAO UMJESTO NJIH!
Samo jos jedno obicno presipanje suplleg u prazno.
Mediji koji sire propagandu, lazi i fasizam su zapravo fasisticki mediji i njihovi vlasnici treba da zato snose punu odgovornost! Prenositi ovu barabu, tog patoloskog lazca, tog kleptomana, tu sumadijsko-fasisticku babu tracaru, to je podrzavati fasizam i sta sve ne. Takvi mediji, odnosno njihovi vlasnici, treba da snose punu pravnu i financijsku odgovornost.
Jednostavno tog bolesnog ludjaka treba drzati sto dalje od narodnih masa da ih ne zarazi svojom bolescu.
do-DICK
Sve dok se Srbovanje dobro prodaje Mile ce da puni dzepove a narod ce da pase travu. Kad zakoci uvijek se moze pokrenut novi sukob u koji je vrhunac Srbovanja kao jedne agresivno-debilne politike unistenja drugih s krajnim ciljem unistenja samih sebe.
Nema to veze sa srbovanjem, tip je bolesni ludjak i tako ga treba tretirati.
jel' vama dosadan ovaj lik?
Mile je nesporno najveci soumen i deklarativni borac za odbranu RS-a, slicno kao Silajdjic 100% BiH, ali ovakav nacin Miletove borbe, koji nacinima vrijedjanja, sukoba, negiranja i blokada, sa cime pravi ukupnu stetu, ne moze biti od koristi, dok ujedno nastavlja da ekonomskli dovodi RS u stanje bankrota i zavisnosti od sviju onih koje optuzuje.
Cuj on poredi ovog patoloskog lazca, tog kleptomana, tu barabu, tog sumadijskog fasistu sa jednim Silajdzicem, koji ako nista drugo je gospodin covjek.
Milojko i kirbas dva druga sto zbog zena svako im se ruga😄
al zato vrijedi klixu da prenese ama bas svaku tvoju glupost
Mediji koji sire propagandu, lazi i fasizam su zapravo fasisticki mediji i njihovi vlasnici takve kao sto je ova baraba, taj patoloski lazac, treba da snose punu odgovornost.
Nemes stici do hale dvije najodvratnije njuske na naslovnici klixa😂😂😂
Haha, ovome uvijek svako drugi kriv, ali on nikad za nista nije.
Ma i tebe mi je vise pun kofer, Dodice
Bogami u bivšoj Yu postojao član krivičnog zakona protiv vrijeđenja stranih predsejdnika i državanika !! Ne znam kakva je situacija u ovoj, ali ako ne bude pozvat pred tužioca, očito je da se nije bez razloga našao na američkoj crnoj lsiti. AKo bnogda uskoro i na evropskoj ! PA će onda samo putivati ture Srpska -Srbija-Rusija- Bjelorusija . Čak ga sad i nekada prijateljski IZRAEL gleda ko KRME U TEHERANU !