"BiH nikada neće biti država"
0
Dodik: Imamo svoje uslove za saradnju sa Sorensenom
Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik,BiH je drzava i bice drzava.Stobom ili BEZ TEBE.
Samo se ti tjesi debeli! Bosne je bilo i uvjek ce je biti, mala seljacino iz malog \"privremenog\" vjestackog konstrukta.
E vala svaka cast ovom Dodiku da nema njega mi nebi znali kako su Bosnjaci merhametli a Boga mi i kulturni sto se da vidjet iz komentara .Citajte samo citajte ,HVALA TI BOZE STO SAM SRBKINJA .A sad krenite ponovo .
@SA-Y opet su mi postavi nestali MODERATORU JE6EM TI NANU ISLAMISTICKU
Citam ove komentare i ovu pjenu i provociranje sa sve 3 strane, nece ovo na dobro. Opametite se ljud i gledajte malo od cega cete zivjet. A ovi mladji pubertetlije (kojih je ocevidno puno) hajte malo momci na nogomet ili bazen, ili mahlo citat i ucit, nesto korisno radit, nikome nece biti bolje od ovog vaseg internet-ratovanja.
@4761.....jeste u pravu si bosnje na ku-r-cu nose tvoju mamu i sestru !
JESAM LI VEC NAPISAO Bog na nebu Mile na zemlji \"Bosnje\" na rcu.ku
MA NA.PU.ŠI. MI SE KU.RC.A D.EB.I.L.U ŠUMSKI I TI I RS CIJELA MAMU VAM I.DIOTSKU JO DA HOCE BITI R.ATA OPET JB CEMO VAM MAMU DO DRINE USTA VAS JB SVE
he-bo ti Mikle babu krezavu u su-pak njen sokacki
Gospodo Bosnjaci ne valja jesti mnogo svinjetine na ovu vrucinu, udara vam u glavu. Ko vas za sta pita? Ako nista Dodik je ljepsi od Tihica, a bogami i pametniji.
MILE JE TITO
naravno da imate kao i ono skoro sto je bilo pa pobjeze u misju rupu pred pritiskom Ashton...ako Europa izvrsi pritisak on moze samo lajati sto jedino i zna
Vidite ko su servi...!!! Na sta pripremaju svoju djecu...!!! http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=10&dd=19&nav_category=206&nav_id=466205 !!!
Halo gospodo Sarajevo-x pa jebao vas Dodik i šta je rekao ,još malo pa će te objaviti kad je piškio i kakio .Vi novinari ste i napravili uvu budaletinu
@kamila....drzi se ti vlasino genocidna Rumunije
Dodik, aj ne seeri sta si se ba ufur\'o ghovno jedno obicno.
izuzetno zanimljivo je u Rade Gaju