Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono kad Vlåho Vlăhic iz 163KM dodikistana dodje na sastanak u begovsku teritoriju i ništa ne skonta, pa ode pognute glave glumeci mudrost
Vucic ko i 95 u Glini ništa se nije njegovo mišljenje promjenilo, samo neko mitovi o srpskoj zemlji, herojstvu.......da nije zalosno bilo bi smješno.
I ja kad slusam ove naše ostanem bez rjeci , nisu jedini.
Dali je ta teritorija u RS-u? Koga su pitali drže sastanke na kojima će da lažu srbe iz Federacije? Te zašto nema komentara? Vjerovatno znaju da su već slagali, pa da kod ponavljanja ne naprave grešku. Naravno, da se to sve provede treba i odobrenje Vlade FBiH! Isto vam je kao na prostoru Republike Kosovo!
@alejalipa92 covic im dozvolio :)
Jel se zapjevalo pod šatorom?
Pripremaju ih za traktorijadu. Jedino još oni ostali na Zapadu, Nije uspjelo prije 25 godina pa će dogodine.
sta je tu cudno ...samo im prenosi Naputke Sanu kako da djeluju ili ti pokrecu balvan revoluciju... ocekuju se neke turbulencijd jer ce aco priznat kosovo ako dobije dio Bosne, pa sad igraju igre ...
Covjece sto srbi pobise ljudi u ratu, nema broja.... Ali Boga mi, pravda ih polako stize, niko poslje rata ne ubija srbe. SAMI NESTAJU PROKLETNICI... Prokleti dabogda bili 10 koljena.
@IQIQIQ ... nestaje Genocidna Tvorevina sama sebe ubi. "David Dragicevic" primjer.
Šerijatska zastava, šerijetski ANP, šerijetske Euroatlanske integracije...
Ma j€bo sadašnjost, ...bitna je prošlost!
Pa kolko to konzula srbija ima u BiH u svakoj opstini gehe ima 3 srbina konzul
bosanska krajina.
Tuga i jad od nazor osmisljenog folklora i smijeha pognute glave.Samo me zanima hoce li ta sirotinja tamo vec jednom oci otvoriti i ledza okrenuti ovim ublehasima i jihovim supljacima od kojih samo oni sopstveni profit prave.
sta mislite kako je smrdilo u prostoriji...
pa šta će Vučić ovde.misli možda da će ovo da bude Srbija.loool
SVA TRI PLEMENA JEDUI PIJU NACIONALNOST A U STVARI SU JAKO GLADNI:::::