Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fino nema sta.....hodali ste josipovicu pored krvolocnih srba koji se ponose svojim ratnim zlocinima, srpskim krvolocnim zlocincima, siledzijama, koljacima, poricu genocid bosnjaka i hrvata, velichaju fasisticke grupe ub;ice koji se slobodno setaju po genocidnoj tvorevini, popalili skoro sve dzamije i katolicke crkve, pou;bijali sve bosnjake i hrvate gdje su stigli, protjerali 90% bosnjaka i hrvata, mas;akrirali ko dviljacke primitivne krvolocne vampirske horde ub;ica i sil;edzija koje su mas;akrirale 250 000 bosnjaka a i hrvata, hodali ste na i pored najvecih NAZI GENOCIDNIH SRPSKIH UB;ICA KOJI PRESTAVLJAJU KRV I SIL;OVANJE, PRIMITIZAM I UB;IJANJE, TERORU I OHOLOST!!! NE VJERUJ SRBINU NIKAD! AKO SU HRVATI KRATKE MEMORIJE TO JE NJIHOV PROBLEM, KAD CE POVUC TUZBU PROTIV KR;VOLOCNE SRBIJE POSLIJE VUKOVARA, MOSTARA, TRNOPOLJA ITD!!! ISTO CE I JOS GORE SRBIJA POCINIT A VI I DALJE VJERUJTE TOJ KRVOLOCNOJ SANU IDEOLOZIMA O CISTOKRVNOJ SRPSKOJ SUPERIORNOJ RASI U;BICA!
Ove balinkace sve vise postaju turci. triba potrati stoku za tursku i bosnu podiliti.
Idite u komunalac, to vam je nivo, a ne pisanje novina, pismenog clanka, objektivnog, ljudskog.
Bolesni mozgovi seljoberski, nikad se od mahale odvojiti necete, neeeepismenjakovici, smeeece!!!
seljacine nepismene i nacionalisticke, navijacke, ostrascene, namazane, pokvarene, seljoberske, kretenske, idiotske i kako da vas vise covjek nazove da vas malo prosvijetli!!! Piskarala koja se fol bave novinarstvom, pok... vam se na novinarstvo i svaku vasu misao!!! Ebo vas onaj ko vas cita, valjda je jos gori od vas. Mars.
A gdje je ta crkva Svetog apostola Pavla, ili kako vec, u kom mjestu, keve vam seljacke novinarsko priucene spalim u glavu!!!
Dubokog sam uvjerenja...jedino riješenje je...da stvorimo četnicima...uslove...za njihove memorijalne centre...od Une do Drine...od Save do mora...pa nek prave sve u mermeru ili ćerpiću...oni koji o(p)stanu...pa ja...itako četnici vode 10:0...
ja sam kozarcanin .moj otac je jedan od nevinih koji su stradali u kozarcu tog ne sretnog24maja 1992.ovaj memorijalni objekat koji se gradi u kozarcu koji je posvecen zrtvama rata iz kozarca nama kozarcanima puno znaci.i ovu posjetu koju su ucinili ovi presjednici je za pozdraviti .hvla im .i neka se nikada ne ponovi to sto se desilo te ratne 1992 godine.to ni najgorem ne prijatelju ne bi pozeljeli.ali opet kazem nisu svi isti.
Uglavnom ne dijelim mišljenja sa tobom ali ovaj put Potpisujem.
@sminka i fa... proucim ti fatihu na sestri mater ti pas koji si ti umobolnik, ti bi cijeli svijet zavio u islam. maaymuune preparirani, Tihic je ovdje u funkciji gradjanina a ne muslimana. yeebo ti musliman mater
Hvala Bogu, i treba da se sve Žrtve poštuju Dodik,Josipović i ostali Veliko Hvala
Stvarno ovaj tihic nije pametan, namjerno pisem malim slovom jer nezasluzuje cast. postujem sve narode i narodnosti ja sam musliman po religiji i ona me uci da volim svoje a postujem tudje ali je stvarno sramota od tihica da polaze vjence muslimanskim civilima . Na dzenazama se nikada ne nose vijenci glupani ,ili na pocast palima se prouci fatiha a ne vijenci....
e moj kiki kakvo si ti kljuse-i sam znas da je Dodik naj spremniji politicar u regiji a u Republici Srpskoj i bosni ubjedljivo naj vazniji i ti opet izvalis ovakvu izjavu-bas mi te je zao sto sam sebe u lice lazes-jel te to tjesi kiki??
OVAJ NESRETNI SILAJDŽIĆ ĆE ostati u kavezu političkih dogadjanja.
@riki, jedi vanago...